Hur du slutar leta efter lycka på fel plats?

Jag är på jorden för att vägleda dig till din egen kraft. Jag har förstått att jag ingjuter mod, harmoni och en rad andra ting i andras liv. Det var när jag ingöt tillit till mig själv som jag förtstod min egen uppgift här på jorden. Men vad har detta med dig att göra? En hel del faktiskt.

Det var den insikten som gav mig en vision, en vision som jag då inte förstod och ingen annan heller tror jag, men nu håller den på att manifesteras med hjälp av många härliga individer genom ByButeo. Den visionen och ByButeos mission är “att rensa världen från onödigt lidande genom att ge människor kraftfulla verktyg. Allt för att eliminera stress och optimera fokus i kärleksfulla prestationer”

Rebecka

Så ByButeo finns bara för vi tror att du har ett behov av att hitta lyckan. Och med det sökandet vill jag ge dig två viktiga frågor du kan svara på:

  1. Hur ofta känner du att du letar efter lycka på fel plats?
  2. Hur annorlunda skulle ditt liv vara om du kunde uppfylla lyckan?

Och hur når du då dit? Jag har många verktyg i min verktygslåda, men det mest kraftfulla jag har är det vi kallar meditation. Jag hade inte att planera in mer kurser och händelser i september. Men efter den senaste tidens feedback så kommer jag hålla en dagkurs i september för att lära dig den meditationen som jag finner mest kraftfull. Jag tar hjälp av Reikins principer och hjälper oss att komma ner i meditation. Längst ner i inlägget ser du förutsättningarna.

Att testa innebär att du vet. Att veta innebär att du kan göra en förändringar. Att göra en förändring kan innebära en förbättring. En förbättring kan innebära att du utvecklar dig själv.

FRÅN ADEPTER SOM TESTAT

Jag vill dela med mig av deras insikter. Jag gör det ihop om att inspirera och motivera dig till att ge dig själv eller någon annan en gåva som eliminerar stress.

“Dock märkte jag redan efter ett par dagar några “aha” upplevelser som jag var tvungen att vänta ett par dagar till för att bekräfta att det var rätt”

“De effekter jag märkt i mindre eller större grad är:

1. Bättre minne! Kommer ihåg mindre detaljer som fyrsiffriga koder en hel dag, saker jag ska göra etc bättre. Kom efter 2 dagar.
2. Lugnare i magen. Ett mer stilla lugn började sprida ut sig. Räckte med ett tre-fyra djupa andetag så “kom jag åt lugnet” mycket snabbare än innan
3. Bättre fokus men särskilt bättre insikter, konstigt men sant.
4. Märkbart mindre belägen att prokrastinera.
5. Också märkbar skillnad i vad jag själv vill göra och känner för att göra vs. vad andra tycker och andras åsikter. Skiter helt enkelt i andra åsikter mer och tänker mer på vad jag egentligen vill, omedvetet, men det märks av och jag känner skillnaden utan att tänka på det”

“Även om jag varit ganska skeptisk till meditation så märker jag av effekterna på denna löjligt korta tid jag prövat. Nu har jag kommit ur synk och har inte fortsatt med det men känner att jag saknar det” 

ÅNGEST, ORO, IRRITATION, FÖRVIRRAD

Om du någonsin har känt att det bara är stress och du inte får ordning på tankar och handlingar kan detta vara något för dig att testa.

Om du upplevt ångest eller bara går och är irriterad och frustrerad kan detta vara något för dig att testa.

Och om du upplever att du inte går från ord till handling då kan detta vara något för dig att testa. Och ja, det finns en rad andra upplevelser och orsaker till att du vill testa meditation med Reiki.

Du förtjänar lycka dygnet runt. Eftersom lycka är din födelserätt och att dina rätt finns inuti dig så vänder sig denna meditation till dig som väntar på att du ska få tillgång till den där inre lyckan.

Så mycket kärlek, till ditt ljusaste jag

Rebecka

TILL DIG SOM VILL LÄRA DIG MEDITATIONSTEKNIKEN AV REBECKA

DAG OCH DATUM: Söndag 15 september TID: 14-18 inkl. teori, teknik och fika PLATS: Linköping, återkommer med adress PRIS: 550 kronor FÖRANMÄLAN: för att säkra din plats maila rebecka (at) bybuteo.se Max 20 personer FRÅGOR 0708-18 87 00 eller maila Rebecka

Träna på att alltid hitta lugn och nyfikenhet i varje beslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.