Därför är rutiner och disciplin bra.

Attans va tråkiga ord. Rutiner och disciplin kanske låter som lydnad, tukt och ordning. Eller kan det vara något annat som ligger bakom orden? Innan jag programmerade om mig och förstod mer om energi och hjärnans förmåga att luras, skrämde rutiner och disciplin mig. Jag längtade ju efter tacksamhet och frihet. Men häng med för detta kanske kan hjälpa dig där du står, sår, vårdar och ska skörda.

Jag behöver din hjälp så läs gärna klart, längst ner kommer min fråga.

Tänk att sommaren redan börjar gå över mot höst, känns som det var längesen jag skrev här och ändå så nyss. Jag är tillbaka på Tarotguiderna, har full planering för min första mässa, Skördemarknad för Själen, där jag ska hålla en ny föreläsning/seminarium och jag jobbar för fullt för att släppa nästa version av ByButeo.se KICK OFF fredag den 13 september. ASKUL!

DISCIPLIN OCH RUTINER-KAN ATTRAKTIONSLAGEN FUNKA BÄTTRE SÅ?

Jo, det går att träna på att få attraktionslagen att funka bättre. Vad vi än tränar på så kommer du bli bra på det. Det spelar ingen roll vad det är, tränar du på att vara orolig kommer du bli grym på det. Tränar du på att vara arg kommer du bli världsmästare på det. Men en av de fem framgångsfaktorerna som krävs för att attratktionslagen ska vara enklare stavas D-I-S-C-I-P-L-I-N och det handlar om att göra många små segrar varje dag.

HUR GÖR DU FÖR ATT NÅ FRAMGÅNG I DET DU VILL NÅ FRAMGÅNG I?  

Kopierat från Wikipedia:
”Disciplin[1] (från latinets disciplina – uppfostran, handledning, som i sin tur kommer från discipulus – lärjunge, elev[2]). Uppfattas som synonymt med upprätthållande av ordning och regelföljande.

Vad är framgång då? Lars-Eric Unesthål, gurun inom mental träning menar att det är en rad små segrar varje dag så för att vara med i din egen framgångsklubb behöver du besegra det som inte tar dig det du ska. Om du irriterar dig på vad andra gör kommer du bli grymt bra på att irritera dig och är det dit du ska, fortsätt. Men har du en önskan om att tillhöra en annan liga så finns det vissa saker som ska göras. Har du en önskan om att göra det enklare att vara i din ström finns det vissa bitar att träna på för att få ihop din helhet.

Själv har jag insett denna sommar att när jag slutar göra det som jag vill göra varje dag för att bli bättre, om så bara för en dag, så ser jag att jag kör av vägen lite. Det är okej, men jag vill vara lite mer disciplinerad för att uppfylla mina åtaganden och handla i enlighet med min egen föreställning om vad som är bäst att göra för mig. Och jag gör det även då ett sådant handlande medför ett obehag på kort sikt. För mig handlar det om att vara nyfiken på kunskap och göra lite av det jag hatar varje dag. För jag kommer ett steg närmare helhet, frihet och tacksamhet. Det är inget jag tvivlar på längre. MEN jag strävar inte längre efter det perfekta, allt är perfekt som det är.

LISTAN OCH UPPLÄGGET ÄR KLART, MEN VAD SKA FÖRELÄSNINGEN HETA?

Lördagen den 7 september och söndagen den 8 september åker jag på Mira Mårds gård för att delta som utställare på Skördemässa för Själen. Från ByButeo kommer också Loviza att erbjuda Reiki och Kristin kommer presentera sina fina armband. Själv ska jag föreläsa och erbjuda privata sittningar eller träningsupplägg. Det kommer bli fantastiskt, så gilla oss gärna för det kommer finns många härliga möjligheter att läka och komma i balans för dig inför hösten. https://www.facebook.com/skordemarknadforsjalen/

Nåväl, föreläsningen eller seminariet är så klart det kan bli. Du som sitter i publiken kommer vara en viktig spelare och jag kommer låta mig influeras av mina änglar/guider. Men jag kommer också ge dig kunskap kring hur du låter dig luras och självklart ska jag dela med mig av den där listan på hur vi kan behöva korrigeras för att låta attraktionslagen funka lättare. Så även om listan är klar är inte namnet på seminariet klart. Vad tycker du den ska heta?

 1. Olika nyanser av vitt – nycklarna till den enkla manifestationen
 2. Nycklar till den enkla manifestationen – för dig som vill vibrerar i ditt eget flöde
 3. De saknade nyckelarna – ett seminarium för att manifestera smartare
 4. Eget förslag

Nåväl – hösten har inte kommit än men den är på ingång. Jag är tillbaka till mina rutiner och fortsätter lägga budskap från änglarna här på söndagar och torsdagar. Och däremellan finns jag på sociala medier, i verkligheten och någon

gång här för att berätta något roligt.

Tusen tack att du läste ända hit! Magi – hur ska du skapa magi denna höst för att komma din framgång lite närmare <3

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

TAROTGUIDERNA: jämn vecka MÅN: 08-10, 15-18 TIS: 13-15, 17-19 ONS: 11-13, 17-18 FRE: 9-11, 13-15, 21-00 SÖND 19-21 TELEFON: 30min till fastpris för 495:- ring 0939-2956
Samtalspris 16:50 per minut.

2 thoughts on “Därför är rutiner och disciplin bra.

  1. Men Lotten, det namnet var ju fantastiskt intressant!

   Tusen tack för din lyckönskning – tar med den hela vägen.

   Varm kram och tack än en gång.
   Kram Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.