Varför kick-off och konferens med ByButeo?

Äntligen och herrejösses! Imorgon är det dags för buteosarna att göra entré tillsammans fysiskt i Linköping. För mig blir det ett stort steg på många sätt, framför allt för att det jag såg i en vision för fyra/fem år sen nu ska manifesteras och för det andra, nu börjar det på riktigt.

ByButeo – mental träning & högre syfte, ett av mina två företag. Ett företag jag tror kommer växa på många sätt här framöver. Inte bara för att vi alla är grymma i det vi gör, utan för att sånna som du och jag vill ha ett rum och möjligheter där vi kan släcka törsten för att fylla “mind & spirit” Jag tror att den här törsten efter ett rum som bygger på forskningen trygghet och nyfikenheten i det utforskande är eftersökt. Ett rum som fyller ensamheten ur ett filosofiskt och holistiskt perspektiv snarare än ett politiskt eller religiöst.

TACK

Många av er köpte produkter i somras. Ni hjälpte butikens system att funka. Vi hade några buggar, men tack vare er är det löst nu och allt ska rulla på som sig bör. Vi kommer successivt utöka utbudet i butiken och vi kommer allt eftersom ge dig fler möjligheter att boka kurs eller gå på event. Imorgon kl. 17.00 släpps sidan och sen fortsätter vi processen att utvecklas. Fortsätt tyck till och kom gärna med din tanke på lösning samtidigt.

INSPIRATÖRER

Imorgon möts nio inspiratör, allt från Dalarna till Laholm. Vi ska ha en dag där vi fyller i glappen i hur vi ska samverka. Ja, alla inspiratörer är egenföretagare och äger sina egna varumärken. ByButeo är däremot ett varumärke som vill förstärka och underlätta för dig som söker utveckling i ditt ledarskap, världsligt, mentalt eller andligt.

LIVE-SÄNDNING

Får vi allt att klaffa kommer det komma en live-sädning imorgon annars kommer filmen läggas ut efter kl. 18. Då får du också möjligheten att hänga med oss när vi klickar på “öppna sidan” Ska bli så kul att fylla hemsidan och vi hoppas att du är med oss och hittar möjligheter att utveckla ditt ledarskap. Och jo, har du vägarna förbi Linköping och Stångs Magasin mellan 17-18 är du självklart hjärtligt välkommen!

Så nu förstår du varför vi har konferens och kick-off. Jag tar en dags vila och återhämtning på lördag för att vara tillbaka i gängorna på söndag igen. Har du några frågor hör bara av dig!!

Varm kram och jo, på söndag är jag på Tarotguiderna igen och vägleder. Men jag lovar att jag också ska skriva om min upplevelse på Skördemarknaden förra helgen i Avesta hos Mira Mård. Herremin ge – det var en magisk resa och jag har äntligen fattat mitt högre jag! Tjohoo!

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.