Till dig som vill förstå din stress

Guidenummret är 113 – kanonbra nummer *ler varmt*

Det har varit en fantastisk tid när vi kickat igång ByButeo – inspiratörerna och jag har hålla föreläsning på Skördemarknad för själen. Har varit och besökt en schaman och öppnat upp mina kanaler och fått min egen energi balanserade. Hänt en hel del och jag är otroligt fokuserad på vad det är jag ska hjälpa dig med.

Stress är något som är bra, men det är också det som är nyckeln till framgång. Så oavsett vad som blockerar dig ska vi ta oss förbi hindret som stressar dig. DÄRFÖR kommer jag idag att hoppa in en extra timma på Tarotguiderna. Ring om du har någon blockering vi ska ta oss förbi, vill verkligen hjälpa dig. Och nej, det är ingen slump att du läser detta!

LÄS PÅ MER OM MIG OCH HUR DU GÖR

Självklart ska du läsa på mer om vad jag gör och jo, jag kommer blogga om mötet med schamanen, för nu vet jag vem som vägleder mig i min vägledning till dig *ler varmt* Men läs på lite hur jag jobbar och vilka förutsättningar som finns runt omkring.

Här kan du läsa lite mer om mig och vilka alternativ det finns för att du ska kunna ringa och få vägledning. http://tarotguiderna.se/vagledare/rebecka/

Hoppas vi hörs ikväll, söndag 15 september klockan 19-20 är jag på linjen. Ser fram mot just ditt samtal.

Varm kram

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.