Din identitet vibrerar oavsett titel.

Foto: Anja Barte Telin
Foto: Anja Barte Telin

Har du som jag haft människor runt dig som vill få in dig i ett fack? Har du som jag försökt definiera andra åt dem? “Han är sån” Hon är si” Alltså du berättar din version om någon annan och lägger på din definition som om att det är sanningen och det borde den du talar om verkligen själv inse? I de stunderna kommer du vare sig vibrera i din egen energi eller hjälpa någon annan på vägen. 

Inom mental träning börjar vi alltid separera det du är och resultaten av det du gör. Det gör vi av olika orsaker, men främst för att bygga en stark självbild som får vibrera i din ström. Blanda inte ihop din ström med ditt flow, det är olika saker. Flow och ström är begrepp som kräver en egen artikel. Men båda är vibrationer. 

Mentalt ledarskap handlar om att vibrera inifrån dig, inte utifrån andras eller din egen yttre tolkning av ditt resultat. 

Att separera det du gör och det du är, behövs för att undvika att du själv blockerar dina prestationerna. När du definierar dig själv utifrån ditt resultat kan du bli stressad av att du inte levererar mer förväntat resultat. Det blir låsningar i systemen. Därför är det viktigt att veta vem du är, oavsett vad du gör. På 60-talet gjordes undersökningar på tennisspelare som visade att när den egna självbilden var tydlig, var det lättare att leverera förväntade resultat. De visade sig också att de lättare kunde vända oönskat resultat till resultat. Det var alltså lättare att inte gnälla och älta det som varit utan fokus låg på att påverka det som fortfarande gick att påverka. 

För mig är detta en av förmågorna för att eliminera onödig stress. Alltså ditt mod att göra din egen vibration högre. Jo, allt vibrerar och är du nyfiken visar jag gärna vilka vibrationer de olika känslorna har, men inte i detta inlägg.

Ingen alternativ text angiven för den här bilden

VEM ÄR DU – DET DU GÖR ÄR RESULTAT AV BESLUT

Precis som du, sorterar jag intryck när jag möter människor. Hjärnan gör det per automatik. Visar vi varandra “för mycket” kan det bli “för rörigt” för dig att sortera. Men egentligen har du och jag många beteenden, egenskaper och uttryck som kan vibrera i olika frekvenser som ska jacka in i dina. Hakar andras känslor och beteenden in i dina tankar kommer det att påverka hur du har det i din ström. 

Jag känner och ser det du är, bortom det som är ett resultat. Det är min medvetenhet som sträcker sig nått steg högre än många andras. En del undrar om jag tolkar och bestämmer åt dig och nej, så är det inte. Det har heller inget att göra med min personkännedom, den utvecklas än. Jag vet att vi lever i ett system där många hjärnor vill dela in människor i fack, sätta in oss i målgrupper, dela in oss i färger och bokstäver. Och det kan vi hålla på med till dödagar. 

När andra genom åren försökt att sätta mig i fack och bestämma vem jag är, har jag själv letat efter de som är tydliga i sitt fack. Jag ville hitta någon att härma. Hela mitt varande stretade emot genom att jag försökte vara allt och alla tillags. Det slutade med att jag fick mycket kunskap och många olika fack, då jag gjorde många olika saker på andras villkor. Idag är det inte så.

För det om något gjorde mig och säkert min omgivning förvirrad. Mina tankar var osorterade, jag var osorterade och min oro, irritation och frustration behövde många gånger ta vägen någonstans. Stress var bara förnamnet. Kan du känna igen dig i det, just att tankarna är osorterade och känslorna är utanpå, inuti och kraften i dig bara skriker att den vill ut? Att du är så förbannad att ingen ser hur bra du är och att du kan? 

Jag har i alla fall träffat många titlar oavsett var den varit i hierarkin eller människor som når olika valörer på medaljen som upplevt och upplever just det. Idag kallar vi det stress och brist på återhämtning för knoppen. 

HITTA DITT HÖGRE SYFTE – DIN IDENTITET

Att ta ner frustrationen, oron, irritation och våga hitta det högre syfte och din egen identitet kan vara en lång, spännande resa av att lyssna inåt. Många kommer vilja tala om för dig hur det är för dig. Och jag tror du kommer vara villig att höra, men jag tror när du väl börjar så lyssnar du mindre på andra och mer på dig själv.

En av mina egna företagsmentorer jag hade fick faktiskt kärleksfullt gå, då jag var tvungen att göra på ett visst sätt, annars gjorde jag fel.

Vid ett annat tillfälle sa en snäll person till mig att jag är en sån entreprenör. Jag smakade på orden entreprenör, kändes tokigt men jag kunde förstå vad kvinnan såg, det där idérika, kärleksfulla, tänkande och företagsamma i mig.

Ingen alternativ text angiven för den här bilden

ENTREPRENÖR vs. ENTREPRENÖR

Ordet entreprenör, att dra in sin egen inkomst, är ett otroligt brett spektrum. Det finns entreprenörer som skapar en logga och är ett varumärke och är den business de verkar i. Du är det du gör helt enkelt. Sen har vi den gigantiska entreprenören som Richard Branson som bygger miljarders miljarder. Glappet i ordet blev för stort för att jag skull känna mig bekväm att identifieras med det. Att dessutom ha kunskapen och ett mindset att jag inte är det jag gör, skapade en rejäl krock utifrån vad jag känner att jag vibrerar i. 

Så den period när jag tränade i mitt webbaserade mentala träningsprogram för fjärde gången på tre år förstod jag. Inte förstod som att förstå i huvudet och rent kunskapsmässig. Nej, det landade i mig på riktigt, jag kände vibrationen i hela kroppen. Du har säkert haft den där känslan någon gång när du bara vet och det känns, inifrån.

Idag identifierar jag mig inte med titeln entreprenör eller att jag är något av mina bolag. Idag identifierar jag mig i vad jag står för. Jag vill vibrera i kärlek eller högre, men oavsett vad jag gör så är jag alltid harmoni. Inte alltid harmonisk, men allt jag är behöver råda utifrån harmoni. Jag vill att hela världen ska gunga i harmoni. Det är mitt mission här på jorden.

Så om det skulle vara så att något av mina bolag slutar ge mig pengar, eller bloggen rasar skulle jag fortfarande ha kvar mitt mission, skapa harmoni. Jag vibrerar i kärlek eller högre, och jag är harmoni oavsett vad jag gör.

Ingen alternativ text angiven för den här bilden

HARMONI och VIBRATIONEN KÄRLEK 

Nej, det är inte alltid harmoni syns i mina handlingar, men jag tränar på att det ska reflekteras i allt jag gör och och tolkar just idag. Och det där lilla ordet harmoni har verkligen hamnat främst, före klok, glad, smart, modig, snäll och allt annat jag är. Det har inte alltid varit så. Men idag behöver det genomsyra allt jag gör och alla jag samverkar med för att jag ska kunna vibrera i kärlek eller högre. Den dagen jag förlorar harmoni slutar jag vara Rebecka. Är du med?

När jag landade in i den medvetenheten, samlades alla mina erfarenheter och kunskaper till någon slags världslig klarsynthet. Idag finns det inget eller ingen som kan ta ifrån mig eller försöka identifiera mig åt mig, oavsett vilka resultat jag får, bra som dåliga. Och hur olika du och jag än är varandra vill jag alltid nå harmoni. Kanske är jag harmoniaktivist, för allt jag gör, på min blogg på Tarotguiderna med ByButeo och i Mindkicker ska det genomsyras av harmoni. Sen får respektive bolag, uppdrag, verksamhet och människor jag samverkar med ha sina värderingar. Men för mig, Rebecka finns det en stor önskan att världen och mänskligheten ska komma tillsammans och nå harmoni. Som sagt, my mission, oavsett vilken verksamhet, miljö eller person som är med.

Så att definiera mig eller dig handlar inte om det resultat vi gör. Däremot vet jag att det bor en kraft i dig, alla har den, den där kraften som gör dig till dig. Den vibrera också. För mig hjälper kraften till att vara den där fightern, som längtar efter mänsklig harmoni. Så vad är din definition av dig? Vad är det din kraft hjälper dig med att vara? Och då menar jag inte att du är förälder, medarbetare, kommer från Trelleborg och jobbar som CEO eller driver ett framgångsrikt företag i Stockholm. Jag menar, vem är du och vad vibrerar du utifrån? 

Vågar du ge mig din version av vem du är? Kanske vågar vi harmoniskt bena i om du fortfarande blandar ihop vem du är med det du gör….

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

2 thoughts on “Din identitet vibrerar oavsett titel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.