Vecka 43 Måndag-Söndag

Vill prova ett nytt sätt att förmedla budskap på. Vill be om din hjälp att hålla lite extra koll på denna vecka och sen ge mig feedback, är det ett bra sätt eller ska jag göra som jag gör annars, bäddar in dem i texten? Om du vill kan du kliva in här varje dag och se om vägledningen kan hjälpa dig att fatta beslut på ett annat sätt än tidigare. Nu kör vi!

MÅNDAG
Idag har du möjlighet att ta ett bredare perspektiv på en specifik fråga som kräver ett nytt svar. Säg inte ja eller nej för fort utan våga ge svaret tid. De säger att jag ska be dig meditera eller sitta tyst en stund med den som ställer frågan innan du ger dem svaret.

Du ska idag våga göra eller ta en ny riktning med din känsla. Få den att gå hand i hand med dina tankar eller om det är tvärtom. Våga vara dig själv och förstå att alla andra också är sig själva. Ingen vill dig ont, de bara utgår ifrån sig själva. Måndagen är gränslös och snabb, medan du ska ta det lugnt.
Tips: Prova en gruppmeditation innan du diskuterar ett projekt i en grupp. Berätta ett starkt skämt direkt efter meditationen. Resultaten som kommer efter detta kommer att överraska dig!

TISDAG

Idag ska du ge ditt hem en gnutta kärlek, låt dig få känna att du ger ditt hem en vilsam känsla. Idag vill vi att du funderar på vad som är hemma. Är det där du sover? Är hemma när du nått en viss tid eller är det när du är med vissa människor? Tisdagen är en dag där du ska gilla ditt hem, det betyder inte att du måste vara eller stanna hemma, bara fundera vad hemma är.

Denna dag är också en fin dag för dig att ge dig själv lite vård, tvätta håret, fila fötterna eller något annat du ser som kroppsvård. Det är starkt idag att du ska fundera på Moder Jord och det hem du har med henne. Finns det något du kan hjälpa henne med idag bara för att du kan, så gör det. Idag, tisdag är en bra dag att göra hemma lite bättre.

ONSDAG

Vi vet att en del av er kommer känna er extra sårbara idag. Det är helt okej, du är du och modet i att vara sårbar får dig att växa. Några av er kommer att få vårda någon sårbar idag. Det krävs mod att möta någon som är autentisk och äkta, men det kan vara din uppgift idag. Att vara i din sanning just för stunden är styrka. Imorgon är det annat, men idag är du du.
Tips: Experimentera med “spegelmeditation”. Sitt 15 minuter framför en spegel i ett mörkt rum, med bara två ljus tända vid sidan av spegeln. Försök att hålla ett stadigt blick. Vill du så gör denna meditation i 21 dagar i rad. Du kommer märka massor kring du är du. Återkoppla gärna.

TORSDAG

Idag vaknar du upp och känner dig som en mästare redan från start. Du sätter en intention för dagen som bär dig fram utifrån kärlek. Idag är du färgstark. Klä dig gärna färgstarkt. Idag är du kärleksfull och ansvarsfull. Det betyder att du visar dig själv kälke först och sen andra. Det betyder inte att du ska tränga dig i kön, men det innebär att du tillåter dig själv att fundera om du känner eller tänker dina svar. För just idag är du din egen mästare. Bli inte förvånad om du får uppmärksamhet och bekräftelse idag.
Tips: Titta på utgångspunkten för en känsla. Vilken tanke hade du omedelbart före känslan? Titta på dina tankar och du vet källan till dina känslor.

FREDAG

Idag är det något som har med företag och företagande som får din uppmärksamhet. Det är väldigt tredimensionella frågor som begränsar dig idag utifrån hur samhället ser ut. Det handlar om materiella ting som är viktiga för er här på jorden. Följ världens ljus idag. Följ det som är här och nu utifrån behov som inte är så viktiga för oss. Ge dig ändå tiden att fundera på vad som är viktigast för dig om livet skulle vara för evigt.

Det känns som en grå dag, men vit och ljus på samma gång. Vi ger dig möjligheten att se din egen summa mellan det du är och det du gör. Mellan din kropp och mellan din själ. TIPS! Börja skriv din dagbok

LÖRDAG

Denna dag kan få dig att göra saker på bekostnad av någon eller något annat. Du ser tydligt vad du bör göra men väljer ändå att ducka och tänka på konsekvenserna en annan dag. Kom ihåg att vi inte säger vad du ska göra, du väljer alltid såväl. Du har en fri vilja så vågar du så tänk om och se framgången före det kortsiktiga tänkandet. Våga tänk två gånger. Framgång lyser även i ljuset av solnedgången och du är alltid din egen chef.
Tips: Fundera på om allt har ett pris för dig. Rikedom och materiella ha-begär på miljöns bekostnad är ett bra exempel på om allt har ett pris och hur du vill förhålla dig till det. Har du också ett pris? Med ökad medvetenhet kommer insikten i globala förhållanden mellan alla saker och varelser också att växa. Se till att resultatet du får är värt den skada det kan orsaka.

SÖNDAG

Veckan avslutas på ett fins sätt där du möter familj eller en person du gärna vill se som familj. Det kommer komma in personer i ditt liv som ger dig glädje och stöd. Söndagen är väldigt kärleksfylld och din ensamhet verkar ge energi snarare än ta. Söndag är en känsla av att du tar hand om eller låter dig bli omhändertagen, kanske av dig själv eller av någon annan. Du är i alla fall en del av din egen helhet.
Tips: Njut av den salta smaken av havets nektar. Det är din födelse rätt att njuta av varje andetag och känna ett med träd och moln. Intellektuell arrogans hindrar ofta denna nattvardsgång. Erkänn din intelligens i ditt hjärta.

13 thoughts on “Vecka 43 Måndag-Söndag

 1. Tack snälla för dessa budskap ❤ .
  Jag sparar detta och läser under veckan tycker det känns spännande 😍
  Kram kram ❤

  1. Tror med på en bra vecka – i alla fall är jag rustad för det även om jag inte förväntar mig stordåd är jag nyfiket och välkomnande inställd till det jag möter *ler varmt*

   Spara på och läs varje dag – återkoppla gärna så kan jag utvecklas jag också.

   Var kram
   Rebecka

  1. Hej Ulla och tusen tack för att du läser. Läs varje dag och ta med dig styrkan in i dagen. Berätta gärna hur det utvecklas runt dig med stödet.

   Varm kram
   Rebecka

 2. Tisdag var klockrent ska jobba för det men är mastigt. Vart tufft känslomäsigt gråtit tidigare i dag.

  Måndagen var nog med El förstår men av vaktar. Ja i bland med mitt mål el blir frustrerad vis bit. Som har envist kämpat med så länge. Men m hoppas det löser sig.. Tålamod är knepigt svårt. Har ADHD gör det mer utmanande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.