Vill du dra nytta av mina avhopp?

Det är bra med känslor och det är fantastiskt att något förvirrat kanske kan bli till fördel för fler.

Innan vi kan komma till känslan av att vara nöjd när det pågår en massiv oro i samhället behövs lite kaos. Fredag och lördag stormade det väldigt här i fru Gabrielssons liv, men nu tror jag att du kan dra nytta av situationen.

Jag arbetar just nu med min 35-dagars kurs, men har fått lägga den åt sidan. Det kommer, men nu behöver jag fokusera på att komma till att känna mig nöjd. Du som anmält ditt intresse till denna distanskurs, håll i – det kommer men inte riktigt än….Det kom en grej som påverka världen lite… Häng med nu för detta kan hjälpa dig och mig.

Jag ska inte berätta allt som pågått i mitt känsloladdade liv, men min man har det otroligt roligt just nu. Jag har varit lugn, jag har varit ledsen, smart, frustrerad och i lördags var jag arg. Alla dessa känslor var sköna att gå igenom. För när jag kom till arg, valde jag att bli kreativ. Du ser lite av det på https://www.facebook.com/bybuteo/ – där ligger 7 minuter med 5 tips för att minska den massiva oro som pågår, du ser också Mira Mårds trummeditation för att ta tillbaka din grundenergi samt en sömnmeditation att ladda ner som jag spelade in för nått år sen. Mitt beslut om att lägga ut lite varianter av lugnande metoder kostnadsfritt kändes gott i hjärtat och jag vet att många lyssnat och laddat ner de olika verktygen.

Låt det bli till en fördel som hjälper dig, din omgivning, mig, min omgivning och vår Moder Jord

NU TILL DET DU KAN TJÄNA PÅ

I dag skulle jag haft en grupp på 10 person er som skulle lära sig Reiki-meditation. I tordags började avbokningarna, men jag höll mig lugn. I fredags trillade några till in, jag blev irriterad. I lördags var alla utom en avbokad. Jag blev ledsen. Och så kom hela resan. MEN nu när jag sitter här kom jag på att jag kan ju fråga dig, du som läser detta om du vill ta del av samma möjlighet fast bättre om vi gör det vi skulle göra fast vi gör det på nätet?

SÅ HÄR VAR DET FÖRST

Tanken var att lära ut Reiki meditation, en teknik som grundar sig i symboler, Reiki-kotodama och mantran/jumon genom energin Reiki. Fyra fysiska tillfällen, 90 minuter per tillfälle i ByButeos nya, ännu ej klara lokaler i Linköping. Vi skulle ha ett avslutande tillfälle där vi skulle bjuda in vänner och andra att sitta med oss. Vi ska lära oss teorier som påverkar hjärnan och dess system att fatta beslut. Förstå hur ditt undermedvetna kan använda logiken lättare. Vi lär oss känslor och förstår hur känslor är en signalbärare till onödig stress. Pris är 3 495 kronor

Du och jag drar nytta av situationen:

  • Du lär dig Reiki meditation, en teknik som grundar sig i symboler, Reiki-kotodama och mantran/jumon genom energin Reiki. Vill du veta varför meditation är viktig så skriv till mig – jag berättar gärna!
  • Fyra tillfällen via videolänk ca 60 minuter per tillfälle – med tillfälle att ställa frågor på chatten
  • Vi skaper en FB- grupp där vi hjälps åt att eliminera onödig oro och peppar varandra i dessa tider
  • Vi tittar på teorier som påverkar hjärnan och dess system att fatta beslut
  • Vi lär oss känslor och förstår hur känslor är en signalbärare till onödig stress
  • Sista tillfället kör vi om vi kan live de som har närhet till Linköping och vi kan öppna upp livestreaming också. Vi gör ett gemensam tag kring att dämpa världens oro helt enkelt.
  • DRA-FÖRDEL-PRISET är 1 795 kronor (ca 449 kronor/tillfälle) inkl. moms och kurs-kompendium.
Meditera är mera än bara sitta still. Den teknik jag lär ur kommer du kunna använda i möten, i folksamlingar, i de flesta situationer som hjälper dig att hålla dig själv i din energi istället för andras.

VILL DU ATT VI KÖR? Jag är nämligen redo att köra igång detta följande datum:

Tisdag 31 mars 20.00-21.00 - grunder och teknik - hemläxa
Torsdag 2 april 20.00-21.00 - träna meditera, mindhack - hemläxa
Måndag 6 april 20.00-21.00 - träna meditera, känslor - hemläxa
Tisdag 14 april 20-21.00 Gemensam meditation och nästa steg

Vill du köra igång berätta det för mig på rebecka@bybuteo.se – märk mailet Reikimedition så tar jag tag i detta direkt! Jag är så sugen på att göra något riktig gott av något som först var tokigt. Kanske samla dig och någon kompis och göra det tillsammans bakom skärmen?

Så till ditt ljusaste jag, från mig, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.