12 lagar och 12 veckor: VARFÖR DITT SYFTE ÄR NU

Att förstå synergi och energi är en evighetslära. Att förstå universum…ja vi vet mer om Universum idag än någonsin. Ändå vet vi så lite. Men vi vet att du och jag är en del av detta universum. Men vi vet inte alltid riktigt varför och vad vi ska göra med det vi är.

DITT SYFTE ÄR NU

Vad tänker du kring detta med lagarna, de universella lagarna? Jag tänker väldigt mycket, känner av/in ofantligt massa och har en skön intuition som jag ofta låter mig vägledas av. Ledarskap handlar om detta, förstå sammanhang. Förstår du ditt?

Magkänslan är en sak, men den kommer bara och signalerar från gamla erfarenheter. Och det är ett helt annat blogginlägg. *ler jättevarmt* Idag vill jag lyfta hur jag lärde mig, men framförallt vill jag dela med mig av det jag läser om universums 12 lagar. Kommer ta en lag i taget, en i veckan och kanske kommer jag med ett litet budskap i slutet.

Min förhoppning och avsikt är enkelt. Att du lättare ska hitta, kunna följa och vila på din väg, utan att bli störd av hjärnan utan hitta ett sätt att samverka med den och ditt hjärta, hjärthjärnan.

Ju mer jag lär mig om hjärnan och samverkan med hjärtat, desto mer jag förstår sammanhanget med oss människor med samtliga universella lagar, inte bara attraktionslagen. Ju mer jag förstår, desto lättare blir träningen i att vara, gå, följa och vila på min väg. Oberoende om jag blir hånad, höjd, trött eller triggad.

TÅGET FYLLT MED ATTRAKTIONSLAGENS KONCEPT

För 15 år sen var många helt inne på “Law of attraction” Attraktionslagen. Av en orsak valde jag att inte kliva in i konceptet – för det var så jag såg på paketeringen. Jag valde istället att sätta igång och läsa om alla lagarna som vi idag känner till. Du ser dem längre ner. Jag är nämligen övertygad om att vi lär oss mer om oss själva när vetenskapen hänger med det som många runt oss “bara vet” kring universum.

Tillbaka till Attraktionslagen. För mig var det som att “alla” började prata om detta, som om att det var en gud eller ett gudomligt sätt att leva på. Du skulle nå framgång och succé.

Men ju mer jag läste desto mer insåg jag att “handlingar avgör konsekvenser” är en pyttedel av helheten. Mental träning talar om samma framgångsfaktorer som attraktionslagen talar om. Ändå behöver vi lägga till något för att nå helheten i våra liv.

Kan man vara kristen bortom Gud? | Kyrkans Tidning

GUD, MAKT, ENERGI

Så när jag skriver till dig i dag pratar jag inte om Gud som en religion, jag har gjort det. Men även om forskningen inte kan säga om Gud finns, kan de heller inte bevisa att Gud inte finns. Varför pratar jag om Gud? Jo, för att titta, träna och förstå ditt samband med de 12 universella lagarna, behöver vi första vad vi utgår ifrån, energi. Det är allt där är, energi! All energi har olika frekvenser och påverkar alltså olika, så även lagarna.

VARJE LAG FÖRBÄTTRAR FÖR VARANDRA

Du kanske har hört det många gånger tidigare, att du lockar det du lägger dina tankar och känslor bakom. Även om attraktionslagen är den mest välkända lagen, eller populära, du känner garanterat till “Lagen om orsak och verkan” (karmalagen) så är det viktigt att förstå att varje lag fungerar som en del av ett nätverk av de 12 universella lagarna. Och det jag vill göra de kommande 12 veckorna är att bryta ned varje lag i enklare termer för att hjälpa dig veta hur du använder dem, lättare och smartare.

DITT SYFTE BARA ÄR, DE UNIVERSELLA LAGARNA HJÄLPER DIG ATT LEVA OCH LEVERERA.

Hade dinosaurierna varit smartare hade de kanske överlevt längre. Och vågar vi människor utmana vår mänskliga natur, kanske vi kan hänga med ännu längre här på jorden. I vår natur litar vi huvudsakligen på saker du kan se, känna, smaka, röra eller höra, men det finns en djupare faktor som du bara vet påverkar din vardag.

En av hjärnans uppgifter på omedveten nivå, är att skydda oss från döden. Många gånger är den ologiskt för att hitta sina logiska argument för att skydda dig från att dö, dödas eller på annat sätt förgås. I vår värld handlar det om att få igenom din agenda, din iden eller nå den prestige du vill nå.

Hurusom. Hjärna har generellt inte så mycket konsekvenstänkande om du inte tränat upp det eller fått det inprogrammerat. Allt för många gånger handlar det om att den vill fatta beslut åt dig så du får leva så som du vill leva. Ogenomtänkt, ibland. Välplanerat, ibland.

SYFTET PÅGÅR OCH ÄR SAMTIDIGT NU

I september kommer det hända härliga spännande tuffa och utmanande ting. Ska bli spännande. Så om du är bra förberedd och tränar din medvetenhet ännu mer redan nu, kommer du förstå mer hur du kan leva med det 12 universella lagarna istället för emot. Det blir lättsamt och inte alls så här långt, men du kommer märka hur dessa andliga lagar kopplas samman och hur mycket vi kan träna på för att leva det liv som du är här för att leva och leverera.

SÅ HÄR TÄNKER JAG GE DIG DET HELA – NÄR SKA VI STARTA?

De 12 universella lagarna förenklade och med tips om hur du kan träna på att få in det i ditt liv. Du får en vecka på dig att träna och sen kommer en ny lag att ta hänsyn till. Det handlar om att bara förstå, på ditt sätt och där du är idag. Ha med lagarna i bakunvudet när du fattar beslut och låt det bli en del av ditt sinne. Enkom för att lära dig att träna dem i din vardag.

Så nu ska du bli ännu mer introducerad till dessa lagar och du kommer få någon eller några som är din favorit och det kommer förändras med tiden. Men chansen blir nu större att du kommer uppstå i ditt liv om och om igen och i de tillfällena ökar din personliga tillväxt. Din andlighet ökar, din mentala styra ökar och du kan lättare leva här på jorden, med dig själv och oss andra.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

LAGARNA:
1) Lagen om enhet. 
2) Lagen om energi, frekvens och vibration. 
3) Lagen om handlingskraft.  
4) Lagen om korrespondens (Spegling)
5) Lagen om orsak och verkan (Karmalagen). 
6) Lagen om kompensation  
7) Lagen om attraktion.  
8) Lagen om energins eviga förvandling.  
9) Lagen om relativitet.  
10) Lagen om polaritet 
11) Lagen om rytm 
12) Lagen om manligt & kvinnligt

2 thoughts on “12 lagar och 12 veckor: VARFÖR DITT SYFTE ÄR NU

  1. Underbart Yvonne – din magi, ditt sätt att lysa och göra det du ska göra här på jorden är så härligt att få följa! Så stolt och tacksam när jag ser dig <3 Ödmjuk inför dina kompetenser och din unikitet.

   Det kommer mer om lagarna varje vecka här framöver – du kommer inte missa det *ler varmt*

   Varm hjärtlig kram <3
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.