Pengar & Ödmjukhet – tiden är här för en bättre relation.

Foto: Kristin Hylén Plats: min altan i Linköping

Varje månad har jag, sedan en liten tid tillbaka, gett dig möjligheten att lyssna, ta del av och använda lite av mina kunskaper i kombination med en meditation. Jag gör det helt fritt för att jag älskar att ge. Så bli inte orolig, jag kommer fortsätta och faktiskt, jag kommer ge bort ännu mer framöver.

Så den första varje månad kommer jag ge dig något jag kallar Mind & Meditation.

NU ÄR DET DAGS IGEN

Du som följt mig en tid vet också att jag kanaliserar de mesta av mina meditationer, mina vägledda samtal och du vet att jag i grunden är elitidrottscoach. I våras när allt var lite rörig och jag förstod att människor behövde mer ro än någonsin, satte jag samman dessa två kompetenser och skapade Mind & Meditation. Uppskattades så jag har fortsatt.

Det handlar om att du kan ge dig själv en stund där du får ett par frågor, funderingar och kunskap kring ett ämne och sen får du 13-15 minuters avspänning, ett verktyg av många inom mental träning som lugnar ner kortisolproduktionen. Och ger många andra effekter som gör att du hör din egen inre röst tydligare.

Du kan vila hela vägen igenom denna stund. Bara följa min röst. Totalt får du en stund på ca 20-22 minuter till dig själv, för att öka din egen personliga tillväxt. Och jag kallar detta Mind & Meditation för att det är en kombo mellan att tänka, känna och bara vara med din egen kropp och sinne. Och tro mig – det kommer aldrig vara en slump eller tillfällighet att du lyssnar.

MIND & MEDITATION – augusti

Det är augusti och därför är det hög tid att ta del av denna månads meditation. Jag kanaliserade och det vi ska titta på handlar om din egen relation till pengar och samtidigt vara de ljusbärare vi påstår oss vara, pengar och ödmjukhet – se vad det innebär för dig.

LÄNKEN TILL FILMEN

Så varsågod denna är din att använda i tid och otid. https://youtu.be/IrXQNfp63ow

Du kommer till ByButeos youtube-kanal och håll i, jag är ny på teknik, men attans vad jag är hungrig på att lära mig mer *ler gott*

Vill du kika in på min egen inspirationssida på ByButeo? https://www.bybuteo.se/meditation/mindmeditation/

ByButeo ger bort kunskap. Vi är flera som inspirerar i våra kompetenser där. Så varsågod – där får du fler möjligheter att komma till oss som arbetar med personlig utveckling på något sätt.

Mina kollegor är fantastiska på att ge bort sina kunskaper och inspirera dig i din personliga tillväxt. Så använd det du vet kanske kan göra och få dig att må ännu bättre.

Med dessa ord önskar jag dig en fin augusti och var ditt bästa, gör ditt bästa.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.