Attraktionslagen

Många människor har en väldigt vilseledd uppfattning om vad exakt Attraktionslagen är. Jag tror det kan bero på att det uppstått något form av masspopulation av lagen. Många verkar tro att det är en magiska process där du bara föreställer dig vad du vill och baam – där kom det. Riktigt så är det inte. 

Denna universella lag är mer komplex än vad den har marknadsförts för att vara. Jag kan ibland känna att det är tråkigt att många får en falsk förväntningar, vilket kan ha orsakat att många människor ser attraktionslagen som något som inte fungerar, bara för att det omedelbart inte gav dem det önskade resultatet. 

Attaktionslagen funkar alltid. Den kan bokstavligen inte misslyckas. Det är hur universum har och kommer att fungera för evigt. Attraktionslagen är mycket lik gravitationslagen. Du kan inte se den och du är ofta inte medveten om den. Men om du observerar noga kan du mycket enkelt se lagen agera. 

Att lära sig att medvetet använda attraktionslagen för att förbättra ditt liv är en process som tar tid. Det är inte bara en färdighet som måste odlas, det är faktiska manifestationer som också kommer att ta tid att komma överens om. 

Tålamod är en av de viktigaste egenskaperna för att leva ett framgångsrikt liv. Tråkigt att höra må hända, men jag vill lägga till tillit. Tillit är en av de viktigaste egenskaperna. 

Min avsikt här är att förklara lagen på ett sätt som är både lätt att förstå och hur du kan träna på den. Mental träning ligger väldigt nära processen av medvetenhet nämligen.

Allting är Vibration

Konceptet går ut på att bli medveten och agera utifrån att allt vibrerar. Bara det kan vara irriterande att börja förstå initisalt. Framför allt om du fått en del misslyckade resultat i ditt knä. När det händer är reflektion ett fantastisk verktyg att ta till sig och använda. 

Dina tankar vibrerar, dina känslor vibrerar, din attityd vibrerar. Varje enskild sak från de största stjärnorna och planeterna i rymden, hela vägen ner till det minsta sandkornet, befinner sig i ett konstant tillstånd av vibrationer. Det kan vara svårt att tro eftersom allt omkring oss verkar så stabilt. 

Ifrågasätt

Men om nu allt är vibration, varför kan jag då inte sätta min hand genom den här datorn som jag nu skriver på? Svaret finns inom termen frekvens och arrangemang.

Din hjärna är så smart att den har tagit vibrationerna runt dig och lärt dig hur du översätter den till din “verklighet” på ett sätt så att du inte ens kan känna igen vibrationen. 

Vilka färger syns? Om du har studerat någon vetenskap vet du att färgen bara är en vibration vid en viss frekvens. Vad är ljuden som du hör? De är inget annat än vibrationer som din hjärna har översatt för att ge mening åt det.

Den klassiska frågan är fallet “om ett träd faller i en skog och ingen finns där för att höra det, gör det då ett ljud?” 

Tanken är att du inte kan uppleva din verklighet utan att aktivt uppleva det och det här är den grundläggande grunden för attraktionslagen. Med denna kunskap kan det konstateras att hela din verklighet ligger i ditt huvud och kring dina tankar, känslor och din attityd och lite bortanför det. 

Även efter att du har bevis på att allt omkring dig är vibration, är det fortfarande mycket svårt för oss att förstå detta på en känslomässig nivå. Detta understryker bara hur svag vår logik är i jämförelse med våra känslor. Att logiskt acceptera denna sanning är mycket svårare att tro än att tro på denna sanning och tillämpa den på ditt liv.

Var ska jag börja 

Ge dig själv lite tid idag och några dagar framöver och bara sitt still i 2-3 minuter. Försök att visualisera naturen eller rummet du har runt dig genom vibration. Lugna ditt sinne och känn vibrationerna av ljuden och luften omkring dig. Frångå eventuella tvivel du kan ha i några minuter och ta ett ett steg, vi ska inte stressa fram din kunskap i att vibrerar.

Lika attraherar lika

Det andra begreppet att förstå är att vibrationens grundläggande princip är att vibrationer av liknande frekvens dras samman. Det har inget med negativt eller positivt att göra. Det bara är så att lika attraherar lika. 

Tänk på två droppar vatten som långsamt rör sig mot varandra. Vad händer när de närmar sig? Det blir en droppe vatten istället för två separata. Detta beror på att de är som vibrationer. Tänk nu på samma fenomen med en droppe med vatten och en droppe olja. Oavsett hur nära du försöker sätta ihop dem så kommer de inte att bli ett med varandra. Detta beror på att deras vibrationer är alltför olika från varandra.

Det här är tanken attraktionslagen bygger på. Om du vill ta fram någonting i ditt liv, oavsett vad det är, börja vibrera på en nivå som är kongruent med din önskade verklighet.

TILLIT och TÅLAMOD

När du landar i att: Allting är vibration. Vibrationer med liknande frekvenser dras samman och då har du möjlighet att styra din vibration. Då kan du lättare kontrollera och styra villkoren på vibrationerna i ditt liv. 

Problemet uppstår när du försöker kontrollera din verklighet utan att först justera vibrationen. Ingen fysisk manipulation kommer att skapa den värld som du önskar se. Allt arbete är gjort på insidan, i dina sinnen. Därför är mental träning så otroligt bra för att kunna förstå inte bara dina egna möjligheter att prestera på en högre nivå utan också för att kunna vara i harmoni under tiden. Kom ihåg, attityd, känslor, tankar, engagemanget allt vibrerar. Så vill du ha kontroll kolla vilken attityd och vilka känslor som styr eller vibrerar när du inte kontrollerar och när du har kontroll. 

Ta dig tid att tänka djupt om denna idé och se om det är meningsfullt för dig både logiskt och emotionellt. Det handlar inte om att någon annan kontrollerar, det är du som kontrollerar dina vibrationer och du lever i tillit och harmoni med det du vibrerar för. 

Det finns ett uttryck som säger att du skapar din egen verklighet. Jag har tvekat många år kring det, för självklart är andra med och påverkar resultatet. Men jag kommer till samma slutsats varje gång, det är bara jag som kan vibbar och agera i den frekvens jag vill. Om det är att skapa min egen verklighet är jag med alla dar i veckan. Och ja, jag tränar året om, med de sex framgångsfaktorerna inom mental träning.