Kontakt

Vem är jag, Rebecka? 

Det finns mycket att säga om min story.  Min resa har varit, som så många andra jordänglars och högkänsligas vägar, väldigt utsatt. Jag bar och bär en naivitet jag alltid vill bevara. Jag vill bara använda den klokare och klokare. Ibland önskar jag att vuxna förstått min kompetens, mitt intellekt och min fallenhet på ett annat sätt, redan när jag var liten.

Inte för att jag ville in i det där systemet och den där boxen. Det är inte det. Men jag vill att alla ska få vara sitt olika, så ibland när jag önskar mig bakåt i tiden, önskar jag att vuxna kunde låtit mig få verka i mitt system tillsammans med det förväntade, inte bara accepterat att jag var…känslig. Jag blev satt med en offerkofta, och jag tog den. Det betyder att jag många gånger blev utnyttjade eller använd. Å andra sidan hade jag inte haft all erfarenhet att dela med dig på en blogg genom Vivi Linde. Att jag är här och du läser, det är för mig ett mirakel.

Jo, jag är grym på mental träning och energi. Jo, jag är elitidrottscoach i grund och botten och jo jag har en kompetens och fallenhet kring energi och jag är väldigt bra på att se helhet och ändå bibehålla lugnet. Jo, jag kan prata med änglar. Jo, jag förnimmer budskap och jo, jag kan se aura och energifält. Nej, jag ser inte döda, känner, förnimmer, men ser inte. Nej jag arbetar inte med häxornas ritualer, även om jag tycker det är skitcooolt och nej, jag kan inte rena hus. Jag kan prata med energin jag känner och jag kan översätta budskap. Och ja, jag kan rena ditt enerigfält. Ja, jag är Reikiutbildad och ödmjuk Reikimaster och ja, jag kan träna dig att vibrera i din egen energi för att du ska nå högre syfte och ännu bättre. Jag kan göra dig mer medveten om hur du ska fatta bättre beslut för att nå mer önskade resultat. 80% av dina resultat kommer av din mentala styrka. Jo, jag är grym på att träna dig mentalt.

Jag har tre barn, en som jag burit vid min barm och två som jag fostrat, betalt och fortfarande älskar. Alla bor i sina egna bostäder idag. Min man och jag lever i Linköping och har möjligheten att även bo i Helsingborg. Jag driver ByButeo där jag jobbar med en fantastisk energi vid namn Loviza. Och jag driver Mindkicker med underbara energin Jonas. Att blogga ger mig själv energi och här får min kreativitet får utlopp. Skriva är min passion.

Jag älskar feedback. Jag längtar efter att våga ha mer dialog med dig när jag skriver. Återkopplingar i kommentarerna och läsa dina tankar och känslor. Hur det ska gå till vet jag inte, men du kanske kan hjälpa mig?

LITE NÄRMARE

Mina närmaste, de få vänner jag har, kan jag räkna på en hand. Jag tränar på att vibrera i min grundenergi varje dag. Meditation är det bästa jag vet och det går inte en dag utan minst 20 minuters meditation. Då åker gärna energin Reiki med en stund också. Vet egentligen inte vad du vill veta – men fråga om det är något du är nyfiken på. Jag berättar i den mån jag är bekväm i det.

VARFÖR JAG BLOGGAR

Jag bloggar för att jag tror jag kan inspirerar dig att vara i din modiga vibration och jag tror jag kan hjälpa fler att följa kärleken, våga vara i din själ, tacksamt. Vara dig själv helt enkelt. Mitt högre syfte handlar om att lyfta glastaket, så det är lättare för dig att kliva dit du ska. Jag gör det i kärlek, jag gör det för att mänskligheten på Moder Jord ska vibrerar i en gemensam högre frekvens.

Min story började tidigt. Resan hit har lärt mig mängder om idrottsrörelsen, Jehovas Vittnen, politik, racing, styrelsearbeten, våldtäkter, träning, utlandsboende, globala målen, vuxenmobbing, näringslivet, änglar, samarbeten, självmord, konkurs och ja, jag har mött så många människor i olika situationer. Idag kan jag förstå varför. Hade jag inte all den erfarenhet jag har, hade jag aldrig kunna uttrycka mig som jag gör idag. Ur min smärta reste och växte mitt hjärta.

Stor varm kram

Rebecka


FINNS PÅ TAROTGUIDENRA REGELBUDNET – där behöver du aldrig boka tid för att nå mig. Om du inte vill. 

Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in?
Smsa: 71440
Skriv: Rebecka


Vi är många fantastiska kollegor på Tarotguiderna som kan vägleda dig mellan 08-24 på veckans alla dagar. Du måste vara över 18 år för att ringa.

Vill du ha tag i just mig så har jag lagt mitt ordinarie schema under TJÄNSTER. Men det bästa är at du använder tjänsten ovan, så du får SMS när jag loggar in. Det finns olika möjligheter att kontakta oss. Nedan ser du alternativen.

Ring Tarotguiderna på tel 0939-2959  Samtalspris 19:90 per minut

Kontantkort Tele2/Comviq 0939-2959 Samtalspris 19:90 per minut

Betalning via faktura ring 08-505 23 660 Samtalspris 19:90 per minut

30min till fastpris för 495:- ring 0939-2956 Samtalspris 16:50 per minut

Varmt välkommen!


Vill du kontakta mig för att tar reda på mer hur du börjar träna hos och med mig på ByButeo? Då mailar du mig bara rebecka(at)bybuteo.se och berättar vad du önskar för resultat. Eller så ringer du 0708-18 8700 och vi kan resonera hur ett träningsupplägg kan se ut eller gå till. Kanske vill du boka en fysisk Reikibehandling i Linköping?