Hör chakran, änglar och mental träning ihop?

Chakran, änglar och mental träning hör ihop, inte bara för mig, Rebecka Gabrielsson utan för många av oss. Det är jag otroligt tacksam över. Idag vill jag göra ett försök att beskriva varför och samtidigt ge dig något att fundera på under dagen. 11 punkter att fundera på längst ner i inlägget. 

Hör chakran, änglar och mental träning ihop med vad kanske du frågar dig? Med harmoni, beslut och personligt ledarskap, svarar jag.  Är du invand i ämnet vet du att det inte att det är så enkelt som jag beskriver. Är du nyinvigd vill jag att du ska börja förstår och tillåta dig att öppna upp. Du som så är van i denna värld vet att det finns så mycket mycket mer kvar att utforska.

Låt oss börja med änglarna. Hur länge har du inte känt, vetat eller anat att de finns? För visst har dom gett dig tecken eller har du inte haft tid att se dem? Eller tror du inte på dem? Ja, då vet du att de kan finnas och har bestämt dig för att inte se. Svårare är det inte för mig. Och i  vilken trosuppfattning finns dom inte? Inom islam, kristendomen/kristenheten och buddismen skrivs det om samma änglar dessutom. För mig är det ett skönt tecken på att änglarna är kopplade så tydligt till det högre syftet och källan, Universum, Kärleken, Gud, Ljuset. Kalla det vad du vill, men uppenbarligen hjälper änglarna till. Det finns så mycket att gotta sig i när det gäller änglakunskap. Vill du veta mer kikar du in på www.anglaguiden.se eller www.branka.se

Chakra och chakran är lite tuffare att förklara enkelt utan att göra det flummigt. För det är allt utom flum. Chakra kan kallas “livshjul”, och är för mig triggerpunkter eller knutpunkter för din livsenergi. De  korsar varandra och i dessa chakran möter den fysiska kroppen den mentala kroppen.  Schematiskt löper en huvudkanal längs ryggraden och det finns sju huvudchakran som representerar olika delar av människan. En skada eller sjukdom i människokroppen förmodas påverka flödet genom olika chakran. Likaså hävdas det att kroppens andliga och fysiska funktioner påverkas av flödet genom olika chakran. För att uppnå jämvikt i kroppen måste flödet i alla chakran vara fritt och ohämmat. Det jag personligen går igång på när det gäller chakran är just mötet mellan det världsliga, mentala och andliga. Kika vidare på www.sinnligkunskap.se eller www.vivilinde.se

Mental träning är kanske ett tryggare begrepp. Vi har känt till mental träning lite längre och vi har sett att det fungerat, du kan uppnå det du förutsätter dig med en tränad hjärna. Du lär dig att medvetet arbeta med hjärnan och med positiva målbilder. Du lär dig att dina tankar föder dina känslor och du lär dig hur du kan byta ut dina tankar för att nå de mål du vill nå. Att medvetet lära dig styra och kontrollera dina tankar är centralt för personlig utveckling och personligt ledarskap. Det finns ett flertal vetenskapliga studier på att våra tankar styr våra känslor, som i sin tur påverkar kroppens reaktion och dina handlingar.Bildresultat för mental träning

​​Dessutom har idrotten använt sig av mental träning i flera decennier. Där använder vi teknik för meditativ avslappning och aktiv visualisering tillsammans med fysisk träning för att uppnå idrottsliga mål. Olika typer av meditation och även affirmationer är andra metoder som används. ​Kika gärna in på www.halsosidorna.se/Mentaltraning.htm

Jag är så tacksam över utvecklingen. När jag började min karriär som mental tränare i början av 2000-talet var många skeptiska. Vilket är rätt. Vi behövde och behöver mer forskning. Men när jag ser att att även företag använder sig av metoder från den mentala träningen för att förändra och påverka medarbetare och hela företagsorganisationen ger det mig hopp att det finns företagsledare som vågar koppla på behandlingar som reiki, chakrabalanseringar och helande behandlingar för att nå ännu högre syften.

Att utforska kunskapen inom chakran, änglar och healing samtidigt som jag besitter kompetens inom mental träning ger kraft, mod och trygghet. När jag ger ex. en chakrabalansering är det en metod som ska skapa jämvikt mellan olika energier i chakrasystemet. Jag hjälper till att förmedla reiki till din kropp, jag löser upp blockeringar och jag lyssnar/känner vad din kropp säger.
Efter en behandling får du prata och vi resonerar. I det samtalet har jag full tillit till min kompetens som coach och mental tränare. Min fallenhet att ställa frågor som berör ger dig möjligheten att fundera och svara utan att bli påverkad av någon annan. Möjligtvis änglarna 😉

NÄR KAN MENTAL TRÄNING,  ÄNGLAR, CHAKRA OCH SAMTAL HJÄLPA DIG? 

Hur vet du då att du är i behov av ett samtal eller en behandling? Listan på fysisk och psykisk känsla kan göras lång, men här kommer elva punkter;

 • Stress
 • Irritation
 • Ensam
 • Känner dig tung
 • Glädje stör dig/glädjelös
 • Rastlöshet/konstant pågång
 • Hinner inte se naturen
 • Sorgsen
 • Oregelbunden sömn/trött
 • Obeslutsamhet
 • Mållös

Nu har du läst, nu kan du fundera på vart du vill vända dig för att komma i bukt med din obalans. För oavsett om du tror på änglar, chakran, reiki eller mental träning har du nu kommit ett steg närmare att börja hitta din inre balans för att må i den yttre världen. Tack för att du läste och tack för att du utvecklar ditt inre och personliga ledarskap.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

PS: Vill du boka tid gör du det på rebecka@bybuteo.se – öppnar upp fler tider, så från den 20 augusti och framåt går det att boka telefonvägledning, men även fysiska möten för reiki och chakrabalansering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.