Rebecka, jag har ett budskap att ge dig.

ängel vågHar fått budskap till mig hela veckan om att jag ska förmedla något roligt till dig som följer denna blogg. Har ignorerat det totalt. Och sagt, ja jag hör er, men inte nu, vi tar det sen!

Men nu, nu kittlar de mig bokstavligen på armar och ben och bilden över vad de vill att jag ska berätta är tydligare än någonsin. 

Denna vecka har varit och är härligt laddad med uppdrag. Riktigt kul och spännande att det är så många som vill använda sig av min kompetens, erfarenhet och passion. Känner mig otroligt tacksam! Imorgon håller jag en fin föreläsning i Jönköping som heter “Bli en bättre kollega” Ska bli så roligt att göra fler mer medvetna om hur det funkar där uppe i knoppen och varför du gör som du gör med kroppen.

Därför kan jag inte låta bli att le åt våra vänner änglarna. Ibland får jag verkligen dra ur dem ämnen jag ska förmedla och nu, nu när jag egentligen vill sitta i en bil för att komma i tid till nästa möte, ja, då är de här hela tiden och “stör mig” Planen är att jag skulle blogga i morgon, men det är som att jag inte får åka förrän jag gjort detta. Ja, för dig som är ny i änglavärlden kanske detta låter helt galet. Och det är det! Galet, underbart och alldeles naturligt.

flyga sköntSå vad är det som de vill förmedla till dig: SJUNG HÖGT, KÄNN DIN GLÄDJE OCH DIN KROPP. Dansa och känn in rörelserna i din kropp. Lyssna kommer också, lyssna på musik och jag ser också budskapet läs. Ha kul. Frigör din kraft i att göra något som får dig att flyga lite roligare. Gör något som får dig att skratta. Skratta högt! Jag får en bild där några sitter och målar ett annat gäng snickrar och bygger på något. En grupp står och dansar på olika sätt och några sitter och skriver. Allt handlar om att uttrycka sig på något sätt. Det som förenar bilden är att alla, verkligen alla på bilden skrattar, ler och har en känsla av att de mår gott. Så varsågod detta var till dig. Det är ju ändå torsdag och det kanske är dags att göra något annat i helgen än det du brukar? Vad vet jag?

Så då. Det var det! Jag tackar för det och bestämmer mig för att ta en kopp te och dansa loss lite innan jag sätter mig i bilen.  balans

Må gott och du vet, ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.