Änglarna säger; Du är mogen

Bildresultat för framgång med energier

Det var en tid sedan jag gjorde en änglaläggning för dig som läser bloggen. Idag satt jag i meditation och det blev väldigt tydligt för mig varför jag behöver få till en rutin som gör att jag få ge dig en läggning varje vecka på något sätt här på bloggen. 

Därför gjorde jag som jag gjort tidigare när jag gör en läggning för oss. Jag kopplar upp, sätter mig i stämning och ser, känner och hör. Till min hjälp har jag två kortlekar, en av Doreen Virtue och en av Sandra Anne Taylor. Jag får tre kort och korten pratar om onsdag, torsdag och fredag. Du ska förberedas för en resa. Hur den här resan kommer till vet jag inte nu, men det kan vara ett tecken på en ny mental medvetenhet även om du fysiskt stannar hemma.

Det är alldeles grönt omkring mig och jag får upp sorg som ord. Jag drar kortet som visar att ärkeängeln Rafael är här. Det kan vara en fysisk sorg som behöver läkas, men det starka jag ser och känner är att det handlar om något tidigare liv. Kanske är du mogen att leta upp någon av mina fina kollegor som arbetar med tidigare liv för att veta mer om vad du kan släppa taget kring.

Bildresultat för rafael ängel och djur

För att veta hur du nu ska gå från ord till handling, vill änglarna att du kikar lite mer runt omkring dig. Våga se, känna och lita på dina tecken. Inte andras. Se vad djuren du uppmärksammar till och från affären vill att du ska arbeta med. Sången du hör eller filmtiteln du väljer. Vad vill änglarna säga dig? Gå ut i skogen och kika på vad älvorna säger. För både djur, änglar och älvor vill hjälpa dig med den situation du just nu har att lösa. Det du ska fokusera på extra är att våga fatta ett beslut som tar dig från ord till handling och bestäm dig för vad du ska känna, vilken attityd kopplar du på dig under tiden.

Ja, attityd går att bestämma. Du bestämmer i ditt liv, ingen annan. Ingen ängel, ingen på andra sidan, ingen mentor, ingen älv, ingen partner, inte dina barn, utan du! Däremot har du alltid stöd och stöttning från änglar, guider, mentorer, djur och älvorna.

Bildresultat för ormvråk attityd

 

Tusen tack för att du läste. Denna läggning har jag längtat efter. Hur ofta skulle du vilja att jag gjorde en läggning. Det är ju ändå för din skull jag vill göra det, inte min 😉 En gång i veckan, två eller varje dag? Om inte du svarar så har jag snart kommit på svaret själv – men din syn på det hela är viktig. För mig.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


 

Vill du utveckla relationen med ByButeo och mig Rebecka är du mer än välkommen. Svarar jag inte direkt återkopplar jag så fort jag bara kan.

REBECKA GABRIELSSON
Mental tränare, föreläser, reikihealer
Kreativ VD
ByButeo – Mental träning & Medvetna Beslut
Kontakt: 0708-18 87 00
www.bybuteo.se
Mail: rebecka(at)bybuteo.se
Facebook, Gilla-sida: ByButeo
Instagram: bybuteo.se
Instagram: rebecka.gabrielsson
Linkedin: Rebecka Gabrielsson
Änglabudskap: 0939-11 47 383 (19,90 kr/min)
Blogg: bybuteo.tarotguiderna.se

71 thoughts on “Änglarna säger; Du är mogen

 1. tack för dina kort 🙂 om du frågar mig så tror jag det viktiga är att du drar och tolkar korten om det är varje dag eller en gång i veckan är av mindre betydelse , budskapet är det viktiga , 🙂

  1. Tack Mona! Tack för din feedback och att du läser. Det är viktigast för mig 😉 Och du har helt rätt.
   Vi ses snart igen.
   Kram =)

 2. Hej

  En gång i veckan.
  Så fint, detta berörde mig mycket.
  Känns som det var riktat till mig.
  Jag förstår att många känner så Nu

  Tack kramar från
  Iris.M

  1. Va varm jag blir av dina ord Iris. En gång i veckan vågar jag lova, sen får änglarna säga till om de vill säga nått mer;)
   Kommer blogga om annat en-två gånger i veckan också. Det är mitt mål i alla fall 😉
   Stor varm kram
   Rebecka

 3. En gång i veckan låter bra. Då finns tid att reflektera. Gå på djupet och stämma av. Tack för att vi får låna din tid.

 4. Tack för budskapet gick rakt in i hjärtat. Jag själv går på intuition och saker kommer till mig….. det jag behöver just då vid det tillfället…. som ditt budskap gjorde. Tack ännu en gång
  🐝🐝🐝

 5. Tack! Det kändes som det var till mig ända in i hjärteroten. <3
  Jag tror du ska göra som ditt hjärta bjuder dig angående läggningarna, även om jag gärna skulle se en varje dag.
  Kram

  1. Hej Ann-Sofie,
   Goda du som vill ha mer, du vet att du kan boka en läggning 😉 Jag vågar lova en läggning i veckan. Sen vill jag blogga om andra verktyg också för att utveckla sig själv. Uppskattar din feedback något gruvligt! Tack!! Vill änglarna kanalisera mera så hojtar de till tänker jag <3
   Kram, ljus och kärlek
   //Rebecka

 6. Jag tar åt mig och till mig… tack.
  Lägg när du känner för det, det handlar nog mer om budskapet som ovan läsare påtalar. Hellre kvalitet än kvantitet, det bör ju tillföra något. Tack för att du delar med dig av din gåva

 7. Å blev så glad när du skrev om Älvor. Jag mår dåligt sen ett år tillbaks. Mådde extra dåligt för några dagar sen. På natten så drömde jag om såå underbara..skimrande små Älvor. Dom sätt på en växt i naturen och jag kände mej så lycklig att jag fick se dom. Hittar inte någon tydning på Älvor tyvärr. Birgitta

  1. Vassego Carina! Kul och jag blir otroligt tacksam för dina ord. Jag vågar lova en änglaläggning i veckan 😉
   Kram

 8. TACK❤️ Om du visste hur kraftigt dina ord mötte min gränslösa sorg jag upplever just idag . Mitt barnbarns 2-års dag. Jag får inte träffa honom.

  1. Hej Christina,
   Gränslöshet behöver också gränser. Annars kommer du aldrig bli fri. Att känna sorg är viktigt, att leva med den blir sorgset. Besluta dig för hur du vill skicka dina energier, och arbeta därefter utifrån det. Attraktionslagen kommer hjälpa dig när du släppt sorgen. Det är även jag som vill tacka dig – din feedback får mig att vilja blogga mer 😉 <3

 9. Kändes verkligen som att det gäller mig!
  2-3 ggr i veckan. Men det beror förstås på vad änglarna har att förmedla. Jag är tacksam för varje läggning..

  1. Tack Marie,
   Jag lovar att göra en läggning en gång i veckan. Övrig tid kommer annat smått och gott. Vill änglarna kanalisera mer genom mig hojtar de till 😉

 10. Tack. Jag tycker att du ska lägga upp korten och dela, när du och Änglarna känner så. Då blir det så här äkta som idag. Ljus och kärlek <3 <3 <3

  1. Så fint sagt Malin, och så sant. Änglarna och jag har en deal. En gång i veckan och vill de förmedla mer i kanalisering hojtar de till 😉
   Kram på dig ljussyster!

 11. Stort tack 💜 Å jag är så glad att du ställer frågan för jag har saknat din vägledning de senaste dagarna. Just nu är jag i behov av vägledning ofta så om jag får önska skulle jag behöva detta varje dag❣️

  1. Så skönt att vara saknad! Har pysslat lite med att få till bloggen och samtidigt varit på resande fot. Vågar lova en gång i veckan, mitt mål är att blogga tre gånger i veckan, men även om attraktionslagen, chakran och vår mentala träning. Allt hänger ihop för att utvecklas. Hoppas du gillar dagens inlägg om de sju träningstipsen. Älska dig själv mer Ingalill!
   Varm kram
   Rebecka

 12. Tack Rebecka för ditt budskap ! När du än lägger tar jag tacksamt emot budskapet från dig!
  Stor Kram Milena 🙏❤️🙏

  1. Tack Maria! Lovar att känna efter så det blir bra för mig. Då vet jag att det garanterat blir bra för fler 😉
   Med så fin feedback som du gav nu så vågar jag lova änglaläggning en gång i veckan.
   Varm kram
   Rebecka

 13. Tack gärna en gång i veckan. Nu kändes budskapet väldigt starkt för mig i den del speciellt om sorgen . Jag reagerade på detta i magen och känslosamt. Tack för att du tar dig tiden för detta. Kram Lena 🌺💖

  1. Tack själv Lena! Och tack för att du tar dig tiden att läsa. Sorg är tungt att bära och helt okej att släppa. Änglarna hjälper dig <3
   Kram

 14. Tack för din läggning, den kom i rätt tid tror jag, känner mig lugn men behöver något för att komma vidare, å det är ju så att vi bör släppa nåt gammalt för att fylla på med något nytt😀👍kram

  1. Tack för att du läser och ger feedback Ammi. Släppa gammalt och fylla på med nytt gör livet lättare 😉 Du kommer greja det där galant, med lite stöd och påminnelse som kommer dina dagar snart bli enklare. Snart i änglavärlden är inte samma som snart i världsliga värden, så ha tålamod!
   Kram

  1. Tack Barbro. Tack för att du läser! En gång i veckan känns lagom. Sen får vi se vad jag mer får ihop 😉
   Varm kram!

 15. Underbart att läsa!
  Förslag 1 gång/ veckan😍
  Alltid spännande att läsa det du får fram via korten…Vilken gåva du har😍

  1. Hej Ingalill,
   Ja, när jag äntligen vågat förstå och acceptera min gåva så har livet blivit lite lättare 😉 Änglaläggning en gång i veckan känns lagom…
   Kram och tusen tack för att du läser! <3

 16. Jag läser o tar till mig det mesta av det Du skriver på tarotguiderna. Hittills har det stämt så jag tror det är mig Du skriver om/till. Jag önskar att få läsa Dina inlägg ett par ggr i veckan, dels för att det ger mig så otroligt mycket, dels för att jag arbetar med ÄÄ när jag healar o känner deras närvaro så fort jag ber om något. Tycker o känner av en samhörighet med Dig fast vi aldrig träffats eller talats vid. Ödmjukt tacksam 💜✨💜

  1. Fina fina du Eva. Tack! Allting hänger ihop….
   Jag har som mål att skriva tre gånger per vecka. Förutom änglabudskapen gillar jag att dela med mig av mental träning och attraktionslagens alla tips. Vad glad jag blir att du läser, det är jag som är ödmjukt tacksam <3 <3 Kram

  1. Härliga du! Önskar att jag kunde hinna med varje dag. Men får jag till inlägg en-tre gånger per vecka är jag mer än tacksam. Tack för att du läser Emmy, betyder massor för mig 😉
   Kram

  1. Tack Catharina,
   Jo, jag vet vad jag vill och vad som är bäst, just nu. Häng med på bloggen så vet du snart hur jag tänker 😉
   Stor varm kram – så glad att du gav mig din feedback och din tid!
   //Rebecka

 17. Gav mig ngt att fundera över 👍
  En gång i veckan är väl en god ide ?!
  Trevligt med ditt engagemang ☀️

  1. Härligt! Tycker änglarna får oss å tänka hela tiden 😉
   Ja, vi får se hur det landar. Spontant känns en gång i veckan som bra, sen får det vara änglarna som pockar på mig om de vill att det ska komma med fler budskap. Jag gillar ju att blogga om attraktionslagen och mental träning också.
   Tack för att du läser Birgitta!
   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.