Du kan vakna nu, för modiga beslut

Bildresultat för gratis bilder

ByButeos uppgift här på jorden är att låta det världsliga, mentala och andliga syftet av ledarskap mötas. För att du ska våga lära känna dig själv och din fallenhet bättre än tidigere, så du kan få uppnå ditt högre syfte.

Det betyder att vi, utifrån där du står använder  olika verktyg och övningar för att du ska utveckla din förmåga att fatta bra beslut, i ditt tempo, i din takt och utifrån din resa. I vår lokal, i en källare i ett hus i Östergötland, sitter allt mellan idrottsprofiler till chefer,  myndighetspersoner  och projektledare. Det är inge skillnad på oss, basen i livet är enkel, jag stavar den frihet.

Härrom dagen bloggade ByButeo om 7 tips för bättre självkänsla.  Du kan läsa HÄR om du vill komma dit nu. Idag vill jag ge dig 15 frågor för att underlätta dina förutsättningar att fatta beslut för att nå din frihet.

FRIHET OCH FRAMGÅNG

För att veta vad frihet och framgång är för dig behöver du definiera det. Du behöver bestämma vilken känsla du vill ha på vägen till frihet och din framgång. Därefter, för att kunna skapa din framgång behöver du självförtroende. Att bygga självförtroende handlar om din tro på din förmåga att göra. Det kräver kompetens,  inte bara kunskap, i fatta modiga beslut.

Du och jag är människor. Med den kunskapen vet jag att både du och jag har, vid något enstaka tillfälle fattat dåliga beslut. Och vi kommer fortsätta göra det. Jag har till och med gjort det flera gånger. Jag har nämligen vid tillfällen valt vänner som huggit mig i ryggen. Jag har gett mig in på mörka vatten på okloka sätt och jag har garanterat sagt toksaker till människor.  Har du någonsin fattat ett tokigt beslut eller tror du att du aldrig kommer fatta ett beslut som ger dig oönskat resultat? Att sluta fatta beslut är en sak, men att sluta fatta modiga beslut innebär att du slutar utveckla. Att fatta beslut handlar om att bygga självförtroende. Och, det ska inte hänga ihop med din självkänsla, men de ska gå hand i hand.

Enkelt förklarat är vi människor i grund och botten rädda. Vi är rädd för att ta beslut som , i någon bemärkelse blir fel. Beslut som sätter dig där du inte vill vara. När du blir rädd för att fatta beslut byggs det upp en stress och det skapas förvirring, framför allt när du skjuter upp beslutet. Det leder också till att du missar viktiga tillfällen. Tillslut väljer du att inte fatta egna beslut alls och då har det snart blivit någon annans fel att det är som det är.

Bildresultat för energier

På min resa har jag lärt mig att aldrig mer fatta beslut utifrån tron ”om jag tycker som de så tycker de om mig” Min resa har lärt mig att aldrig mer fatta ett beslut för att följa majoritetens val. Jag ser tillbaka idag och ser att jag trodde jag fattade bra beslut, men de var aldrig mina. Det fick mig att inse att jag inte hade något självförtroende. Jag bad min omgivning vara snälla och tala om för mig vad jag skulle besluta.

Från och med nu är jag en person som tydligt vet vad jag vill. Och vet jag inte vad jag vill är jag tydlig och säger det också. Hur andra agerar och reagerar på det får vara andras huvudvärk.

När du har tillräcklig information och gott syfte, fattar du de bästa besluten i livet.

Min sanning har blivit att jag vill fatta goda beslut, som ger mig den kärlek jag vill omringas av i mitt liv. Frågan är hur. För vem som helst som får information kan fatta beslut. Ja, informationen kan till och med vara knapphänt innan du fattar beslut.  Jag vill dela med mig lite av min kunskap till dig. Vill du ha hjälp på vägen genom mig är jag bokningsbar. Vill du fixa själv, så varsågod här är små verktyg.

Vad är ditt högre syfte.

Bildresultat för energier

Störst av allt är kärleken som finns i friheten. Den friheten innefattar möjligheten att fatta dina egna beslut på egen hand. Från att välja semester, till att sälja huset och starta ett företag till att flytta från landet eller ändra karriär. Varje beslut ska tas för att något ska hända, men är du medveten om varför du tar dem på det sätt du gör?

När du vet vad du har att förhålla dig har vi idag skapat 15 stycken frågor att förhålla dig till. Men först behöver du bestämma vad du inte kan besluta dig kring. Någonstans längs linjen kommer ditt bästa korrekta beslut att vara tydligt.

15 frågor för att fatta egna beslut

Skriv ditt högre syfte högst upp på ett papper. Därefter kan du ställa din fråga i skrift. Exempelvis Ska jag gifta mig? Ska jag byta jobb? Ska jag plugga? OSV. Nu ställer du frågorna och skriver ner svaren. När du tvekar kika upp, läs ditt högre syfte och känn.

 • Vad har du för alternativ för att nå målet?
 • Hur samverkar syftena för varje alternativ med dina mål?
 • Vilka är de medhjälpare du behöver för varje val? Vart och ett av dina alternativ har ett behov av medhjälpare.
 • Finanser, vad är mest kostnadseffektivt och i så fall varför?
 • De flesta människor glömmer att titta på de steg eller processer som är involverade i varje lösning. Vilka steg behöver du ta för att nå målet. VIKTIGT! Detta är viktigt att skriva ner så du inte springer och försöker ta sats för att nå målet direkt.
 • Hur kommer det kunna kännas efter du nått målet i de olika alternativa svaren?
 • Vilka är vinsterna och fördelarna? Gör en lista på del för varje valmöjlighet.
 • Vilka är de potentiella förlusterna och belastningarna? Skriv ner de risker som kan uppstå av värsta slag. Se efter hur du kan skydda dig själv eller din grupp för varje risk.
 • Är ditt val lagligt och etiskt? Är det rättvist mot de som blir inblandade? Kommer du att vara stolt över ditt val i framtiden? Kan du berätta om detta för dina barn, en journalist eller en polis? .
 • Vad behöver du för att nå de olika alternativen, vad har du runt dig? Resurser innefattar människor, kunskap, pengar, tid, miljö och kanske något mer. Har du det som behövs för att starta för varje val?
 • Vad är slutresultaten? Hur skulle varje utfalla se ut och kännas, om allting går smidigt? Och hur skulle det förändra saker på ett eller två år?
 • Vad förväntar sig andra? Denna fråga är viktig för det är så lätt att låta sig luras vad du vill utifrån vad du tror andra förväntar sig. Den är även viktig utifrån att ditt val förmodligen påverkar andra. Och vad som är viktigare, varför tror du att de förväntar sig det. Skriv, skriv skriv. Gör en lista på alla som påverkas och vad du tror att de önskar. Du ber dem inte att hjälpa dig med ditt beslut, du skaffar dig bara information.
 • Vilka är dina hinder för att nå varje alternativ? Vad står i vägen för varje val. Brist på pengar? Ingen annan önskar det? Inte tillräckligt med tid? Skriv ner hur du kan ta dig förbi hindren och vad du är rädd för om du påbörjar resan och når målet.
 • Vad är lätt med varje val?
 • Vilket val gör dig lyckligast, varmast. Vilket alternativ får dig att le? Du ångrar aldrig ett korrekt beslut. Det står sig liksom. En serie korrekta beslut kommer att bygga upp din säkerhet och självförtroende. Och när andra lär sig att du vanligtvis har rätt, följer de ditt exempel utan tvekan.

När du väl fattat ditt beslut och ditt val blir tydligt kommer du snart se hur änglarna ger dig precis det duRelaterad bild behöver. När du är inställd på rätt frekvens och när du väl valt ut vilken känsla du vill ha i ditt liv kommer du märka hur vissa människor kliver in i ditt liv och andra kanske försvinner. Allt för att underlätta resultatet i ditt beslut.

 

Ge dig själv tid. Tycker du det är svårt så bokar du en tid, det är en av ByButeos uppgifter. Och vill du ha hjälp med änglarna i en änglakortsläggning så gör vi givetvis så. Maila rebecka(at)bybuteo.se och vill du se prislistan så gör du det HÄR Hörs snart igen , intressanta du!

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

8 kommentarer till “Du kan vakna nu, för modiga beslut”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.