Nya vibrationer, ge 68 sekunder få överflöd – Dag 17 i meditationsutmaningen

Bildresultat för new energy

Ge plats för det nya. Att säga att du vill släppa in det nya och sen komma med ett men, ger dig inte det du vill ha. Det ger definitivt inte plats åt det nya. Idag ska du få öva på att hålla en tanke, en vibration i 17 sekunder, för att bygga på med ännu en ny tanke. Varje tanke du tänker ska ta dig till en vibration som du vågar stanna kvar. Nu, nu och nu. Dags att släppa taget om sen, sen sen. Vi kör också #10minuteri21dagar – längst ner hittar du meditationer som stärker din inre resa. 

Hur många gånger säger du till dig själv att “du ska börja med något nytt, sen när” Allt för många gånger gissar jag. Jag gissar utifrån att jag träffar människor som är otränade i att vara i nuet med sina tankar och sina vibrationer. Är du en av dessa? Om du är det, fortsätt läs. Är du osäker, fortstätt läs. Är du klar över dina vibrationer, fortsätt läs. Du landade i detta inlägg av en orsak. Låt oss ta reda på vilken. På samma sätt som jag ramlade över Abrahm Hicks video “17 sekunder till mer pengar” finns det en orska, du kanske inte får veta idag eller i morgon. Men det kommer. Vi kör meditationsutmaningen längst ner i detta inlägg. #10minuteri21dagar

DAGENS TEMA och TIPS: ge plats åt det nya

Om du kan hålla en tanke, en positiv tanke i 17 sekunder, kommer universum matcha andra tankar som motsvarar den tanken. Ju mer du tränar detta kommer du att se hur du har ett band av matchande positiva tankar som är i linje med vad du vill, din dröm.

Bildresultat för ny energi

Du och jag består av energi, är vi överens där kan du fortsätta läsa. På vilken nivå vi vibrerar är avgörande för vår nuvarande situation, men också vilken nivå du är på väg till. Vibrationer kan bäst beskrivas som dina känslor. De känslor du upplever under en viss dag är energinivån där du vibrerar. För att skapa överflöd och välstånd, kärlek och lycka, måste du vibrerar på en högre nivå. Denna nivå kan beskrivas i ord, såsom fred, ro, glädje, belåtenhet, harmoni, kärlek och en lugn känsla av välbefinnande.

Du har följer ByButeo här på Tarotguiderna eller om du själv är på en personlig utvecklingsresa,vet att nyckeln till framgång är din inställning. Din inställning är där du vibrerar för det mesta. Det har sagts av många framgångsrika människor runt om i världen att framgång är 80% tänkesätt och endast 20% skicklighet, om det är vår sanning behöver du behärska ditt dagliga tänkesätt. 

En ren tanke i 17 sekunder ska nå 68 sekunder

Enligt Abraham kan den genomsnittliga personens motsägelser redan börja efter 8 sekunders försökt till 17 sekunder, vilket förklarar varför de flesta människor kämpar med att uppnå höga nivåer av framgång. De jag arbetar med får längs med resan träna på att gå ett steg i taget tills det steget går från tro till att bli en verklighet.

Abraham menar på att varje tanken motsvarar en handling. Och jag behöver säga att ju mer jag tränar på detta ser jag att det finns en sanning bakom. Så här:

17 sekunder av ren tanke: motsvarar 2000 timmar av handlingar, vad du skulle göra under en 40 timmars vecka

34 sekunder av ren tanke: motsvarar 2000 x 10 = 20.000 timmar av handlingar

51 sekunder märke (3 x 17): motsvarar 20.000 x 10 = 200.000 timmar av handlingar

68 sekunder markerar: 200.000 x 10 = motsvarande över 2 miljoner timmar av handlingar

Tricket är att “vänta med det förväntade” Du har för bråttom att nå punkt B när du är på punkt A och för bråttom att nå punkt C när du är på punkt B. Väntar du med det förväntade kommer du landa i att tron är vetskap. Det förväntade uppnås och tar du ett steg i taget ger du inget utrymme för tvivel. Även i tanken. Att manifestera och visualisera handlar om att se en sak i taget.

Bildresultat för ett steg i taget

Träna tanken och handlingarna kommer 

De flesta människor har lidit under större delen av sitt liv genom att de lever genom falska föreställningar. Detta bäddas in i ditt undermedvetna, och därför är det upp till dig att ändra på vad du matar inte bara dina tankar med utan även vilka snapchat-bilder (är du lite äldre kan du läsa diabilder) du skickar till dina ögon på en daglig basis.

Lyssna och läs dagligen det som ska ta dig till din personlig utveckling. Det är som att du matar dig själv med mat som gör dig gott eller löptränar för att hålla din fysiska hälsa i form. Att lyssna, läsa och träna hjärna och handlingar är ledarskapets Alfa och Omega, oavsett vad din andliga övertygelse är. Att ge plats åt nytt är att plocka in nytt. 

MEDITATIONER #10minuteri21dagar Släpp taget ge plats åt nytt

Håll fast vid det positiva – Dag 17  En meditation för att skifta dina tankar och hålla kvar det positiva.

Lita på det som sker – Dag 17 En meditation som handlar om tillit till att allt är som det ska

Överflöd, balans och frihet – Dag 17 Dags att tro på dig själv och universum. ca 15 minuter

OBS! Längre betyder inte bättre. Det betyder bara mer tid. Relaterad bild

Varmt lycka till! Kommentera gärna och taggar du din meditation på något socialt media så är det hashtaggen #10minuteri21dagar som gäller. Sprid budskapet, dina vänner kan hoppa på tåget när som helst. Och är du inte med i utmaningen kan du absolut prova att meditera ändå.

ByButeo flyger medvetet, klarsynt och harmoniskt

//Rebecka


Boka gärna tid på 0708 18 87 00 om du behöver stöd, råd, vägledning, änglabudskap eller ett program med mental träning mot att leva med Attraktionslagen. Kika in på hemsidan www.bybuteo.se lr ring och kolla förutsättningarna. Du kan även använda mailen, rebecka(at)bybuteo.se eller Facebook.

Varm kram

Rebecka

2 thoughts on “Nya vibrationer, ge 68 sekunder få överflöd – Dag 17 i meditationsutmaningen

 1. Jag började försöka mig på meditation igår, men bestämde mig fröer att börja från början, så idag blev det 30 min.
  Jag gjorde den liggande på spikmatta (pga spänningar och muskelknutor i rygg/nack muskulaturen. Är det ok, eller måste jag skilja på det?
  Ser fram emot dag 2 i morgon
  Tack för en bra sida med handfasta råd till en nybörjare
  // Maria

  1. Hej Maria,
   Glad att du gillar råden och att du gör (!) Ligga på en spikmatta samtidigt är för mig helt okej. Du bestämmer, du känner, det är din meditation. Ska bli kul att se hur spänningar och muskelknutor släpper allt eftersom du mediterar mer regelbundet.
   Stor varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.