9 tecken på ökad medvetenhet utan att veta

19 thoughts on “9 tecken på ökad medvetenhet utan att veta

  1. Hej Anna-Lena,

   Varsågod och tusen tack för din feedback. Magkänslan är spännande, men på min resa vill jag fokusera mer utifrån att lyssna på hjärtat. Prova dig fram <3

   Varm kram och en sköldpadda lever länge och går långsamt 😉
   Rebecka

 1. Tack!! Jag har stått stilla en bra stund i min utveckling, tyckte jag, innan jag läste detta!
  Det har jag inte alls! Jag har verkligen utvecklats känner jag när jag läser ditt inlägg. Jag är inte alls så långt kommen som du, men känner igen så mycket av det du skriver. Tack igen!❤

  1. Den känslan Cristina! Känslan av att se att verkligheten är bättre är så underbar <3
   Det är ingen tävling på vem som är längts i utveckling och det är långt ifrån hierarki och väldigt svårt att jämföra *thihii* Är nämligen övertygad om att du är erfaren och har många andra kvalitéer än jag.

   Fortsätt gå på din väg – grymt modigt och roligt att läsa att du utvecklar din medvetenhet.

   Kram
   Rebecka

 2. Tack 🙏🏻 Det stämmer med huvudvärken har tagit bort mina mediciner för att våga leva med min sanning , intuitioner och uppmaningar jag fått sedan barnsben men svårt att förstå att alla känslor inte alltid är mina 😅

  1. Spännande Ulrika,

   Allt är energi. Ord, känslor, attityd allt vibrerar på någon frekvens. Frekvenser påverkar.
   Varsågod och det är jag som tackar för din fina återkoppling.

   Varm kram
   Rebecka

 3. Intressant, jag har undrat lite över vissa förändringar. Tack för inlägget, är jätte bra att kunna läsa om det när det händer så mycket som jag har trott är vanliga åkommor.

  1. Tack Anette,

   Din feedback är större än du kanske tror. Tack!
   Förstår att det hjälper till och bekräftar en hel del <3

   Varm kram
   Rebecka

   Kram
   Rebecka

 4. Dina inlägg ploppar upp kusligt rätt😊, drömde inatt om att jag o min avlidne sambo var och bodde i vår första gemensamma lägenhet , vi var separerade men vi bodde fortfarande ihop??! Jag gick runt i lägenheten o bara väntade på dom få stunder han vistades där visste att han var på annat håll men så länge vi bodde ihop gick jag o hoppades att han skulle välja mej, idrömen var han kall och ej intresserad av mej vaknade så Tim och lessen/ stort tack för att du delar med dej kram

  1. Hej Mona,
   Ibland kommer svaren, eller allt för ofta kommer svaren mer rätt än vi lita på =) Tusen tack at du bekräftar det du ser, bara det är en stor utveckling tänker jag.

   Drömmen känns fin. Känslan är helt ok att ha, du är människa därför känner du. Du kan fortsätta gå nu <3

   Stor varm kram och det är jag som tackar för din feedback och din dröm!
   Rebecka

 5. Jag ler när jag läser ditt inlägg. Wow!
  Check på allt utan nr 2 ( men det kommer säkert) o 9…för där har huvudvärken blivit mindre mot tidigare.
  Älskart! Tack o stor kram

  1. Hej underbara människa!

   Det kommer, vi tar små steg fina du…ja, jag tänkte på din huvudvärk häromdagen. Så gruvligt glad att du tränar din medvetenhet, medvetet.
   Tusen tusen tack för din feedback, du gör mig bättre <3

   Kram
   Rebecka

 6. Tusen Tack 💖Så intressant inlägg 💜🌟💖Det är säkert därför jag allrahelst umgås med barnen, de är tydliga o Ärliga i alla känslor på alla nivåer 🤗
  Jaa så givande förklarande ,än en gång Tack 🙏💖

  1. Hej Marianne,

   Din feedback är underbar! Tack =)
   Värmer gott, så får vi båda fortsätta öka medvetenheten, vad vi lägger till bordet för att det är som det är <3

   Kram
   Rebecka

 7. När jag läser detta så ryser jag.
  Jag är 20 år och har i hela mitt liv känt av energier runt om mig och haft andra typer av upplevelser.

  I slutet av förra året så förändrades jag helt, jag har ända sedan dess haft upplevelser ut över de som för mig innan var det ”normala” jag har haft speciella drömmar och mina energier har varit så starka så jag knappt vetat hur jag ska kunna hantera dom!

  Jag fungerar som en svamp säger min faster (hon är utbildad healer, medium och tarotguide). Har inte fått någon fason ännu på hur jag ska kunna sortera bort de energier och känslor som inte är mina att bära på från början men jag kämpar på!

  Och jag måste bara säga att ditt inlägg berörde mig sjukt mycket och jag tycker att det var otroligt bra skrivet. Mycket användbar information och spännande läsning!⭐️

  1. Hej Alicia,

   Och din feedback får mig att fortsätta skriva. Tack snälla du!

   Din faster vill dig gott och jag är glad att hon berättar det du vet, vill du träna på din medvetenhet går det jättebra. Bara att din faster hjälper dig är ett stort steg. Vad händer om du byter ordet kämpar mot tränar? Att du byter meningen och säger att jag tränar på att låta andras energier vara andras?
   Kolla och se var du själv ska börja för att våga leva som den du är och som du lär <3

   Fortsätt gå – du hinner allt du ska, börja i ett litet hörn…

   Stor varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.