7  SÄTT FÖR ÄNGLAR ATT TALA MED DIG

 

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

9 kommentarer till “7  SÄTT FÖR ÄNGLAR ATT TALA MED DIG”

 1. Hej 🙂 tack för att du delar med dig. En undran, kan man vara mindre mottaglig i vaket tillstånd och väldigt mottaglig i sömnen 🤔. Vänligen Camilla

  1. Hej Camilla,

   Och jag tackar för att du läser *ler varmt*
   Jo, en del är mer mottagliga i sömnen än i vaket tillstånd. När jag vill förstå min mottaglighet i sömnen bättre är jag noga med att skriva ner vad jag bett om innan jag lägger mig och är medveten om vad som hänt under en dag. Allt för att jag ska förstå mer om det är skillnad på när hjärnan sorterar och när energin änglar vill vägleda mig. Det tog ett tag innan jag själv kunde sortera olikheterna kring det hela, men mycket kom i detaljerna när jag drömde. Men det kanske säger mer om mig än om drömmandet och budskapen under drömtillstånden. *ler*

   Önskar dig en fin vecka

   //Rebecka

 2. Fantastiskt! Har själv upplevt en hel del av det du beskriver.
  Men inte varit säker på mina egna upplevelser.
  Men tror att det är inbillning, eller ett sammanträffande helt enkelt.
  Men jag ska vara ännu mer uppmärksam i fortsättningen!

  1. Hej Inga,

   Ja, ibland är det lätt att tvivla och det är helt okej. Sammanträffande är ingen slump och slumpen är ingen tillfällighet. Bra att du vill vara mer uppmärksam i fortsättningen. Läs gärna mitt inlägg kring parapsykologi, och läs gärna på mer kring det. Allt är energi och mänskliga upplevelser är, mänskliga upplevelser fyllda med olika energier. Kanske är det så att allt är fantasi eller att fantasin är verkligheten 😉

   Önskar dig all kärlek på din väg
   Kram
   Rebecka

 3. Hej! Änglar är fantastiska “väsen”, så tacksam att ha dem i mitt liv. Har den senaste tiden när jag tittar på klockan kan det stå 11.11, 18.18, 22.22, 14.14 osv. Är det änglatecken också? Varm kram Lisbeth

  1. Hej Lisbeth,

   Ja, det kan vara budskap från änglarna. Energi eller kraft från universum kan använda siffror för att kommunicera med oss. När du utvecklar din medvetenhet ser du mer av de underfundiga och subtila meddelandena på olika sätt.
   När du ser tal upprepas i följ, om och om igen så håll koll på vad du frågat efter, vad du har för attityd och vad du är i för känsla. Det finns för mig definitivt en mening bakom siffrorna och det kan ha att göra med nummerlogi, där olika siffror står för olika saker. Det kan vara änglar som vill säga något. Så titta på vad ängel nummer 1818 står för – titta på vad siffrorna 1414 står för osv.

   Hoppas jag svarade på din fråga.

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.