Helgens budskap: Jämför dig med bara dig själv.

Hjärnan älskar att jämföra. Se bara till att du jämför med dig själv. Lyft dig själv och har du inget att lyfta, våga skapa den möjligheten redan idag. Denna helg är din att fånga små små framsteg. Vi har inte bråttom.

Midsommar, för en del är det förknippat med något tungt minne, för andra är det en tuff utmaning i att få tillhöra, andra vill bara vara ifred. Det finns många som jobbar och andra som passar på att ta långledigt. Själv har jag hittat min midsommar, samlar familjen och människor som skrattar.

För mig är skratt viktigt. Skrattar kanske inte så ofta som jag vill, men jag gillar att skratta. Du som vägleds av mig vet att jag ofta får skratt till mig och framför allt när energin blir på en hög frekvens. Skratt läker och skratt kan göra oss modiga. Att skratta släpper loss endorfiner, vi blir mindre gnälliga och det kan leda till att vi lever längre. Ska nog skriva om hur viktigt skratt är, framför allt på arbetsplatser. Nåväl.

Bli trygg i det du får till dig, inte det du tänker eller känner när du tänker

BUDSKAPET FÖR MIDSOMMAR HELGEN ÄR INTENTION

Under tidig morgon smet jag upp medan huset ännu var tyst. Några i familjen skulle ute och spela golf nu på morgonen och jag insåg att jag inte gett dig helgens budskap. Att få lämna sängen och göra en fin stund för att ge dig kraft värmer och mig och ja, det gör mig glad. Och idag pratade några änglar om att vi behöver uppmärksamma vår intuition.

Du uppmanas att fortsätta på din nuvarande väg, men var beslutsam med vart du ska, inte vem som ska med. Det kommer du märka du kommer vara tydlig med vad som krävs för att få vara med. Din gränsdragning och din attityd kommer leda till framgång och måluppfyllelse på ett helt annat sätt än du kanske tidigare upplevt.

Ta med dig hur du har arbetat hitintills och se över vad du behöver förändra för att höra din intuition tydligare. Inte magkänslan enkom, utan lyssna på intuitionen, den kommer högre upp. Magen är en fysisk känsla och intuitionen kan du uppleva som något som kommer från hjärtat. Lägg vikt på de positiva energierna, de lätta känslorna för att skapa en styrka som ger stöd framåt. Du kommer denna helg kunna se/känna eller höra tydliga signaler som uppmuntrar dig.

Din väg är din väg. Ingen kan bestämma att du ska gå med någon annan likaväl som du aldrig kan bestämma vem som ska gå jämte dig på din.

GÅ MED LYCKAN

Vi människor föds till jorden med en inprogramering av rädsla. Inget konstigt. MEN att konstant agera på den och inte våga utmana dig själv kommer skapa mer rädsla. När du modigt vågar se och göra positiva förändringar för att gå till dina högsta intentioner, små steg med disciplin ger dig glädje när du möter dina mål. Du kommer märka vilket stöd du har från de Universella lagarna, du får en stabil grund att stå på och du kommer avancera längst vägen. När du höjer ambitionen kommer lyckan från ett annat håll än du föreställt dig. Våga lita på det.

BERÖM DIG SJÄLV – JÄMFÖR DIG BARA MED DIG SJÄLV

Vi vill att du ska förstå att allt är bra, även när det inte är bra kan du på minna dig om att du inte är klar än. Jämför dig inte med någon annan idag än dig själv. Var var du förra året på midsommar jämfört med idag?

Kan du se samband, orsaker och konsekvens? Dags att fortsätta se hur bra personlig utveckling du gjort och gör. Lita på att du är på rätt väg och att du gör ett bra jobb. Det finns mycket stöd runt dig, bokstavlig som andryg för att hjälpa och ge vägledning – allt du behöver göra är att fråga.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

PASSAR PÅ ATT ÖNSKA DIG OCH DE DINA EN RIKTIGT FIN MIDSOMMARHELG. Skratta mycket, det ger dig den bästa bakfyllan ever!

12 thoughts on “Helgens budskap: Jämför dig med bara dig själv.

  1. Tack snälla Lisbeth,

   Vår midsommarhelg som nu närmar sig sitt slut blev fantastiskt fin. Hoppas du fick en fin helg och skrattat en del med livet.

   Varm kram
   Rebecka

  1. Vad härligt att läsa Jaana! Underbar reflektion så här sex månader in på året.

   Låt resten av detta halvår få massa skratt och härliga minnen <3

 1. Sakta men säkert går jag min egen väg! Ibland går det väldigt sakta!!
  Men visst går det framåt.
  Önskar dig och din familj en glad midsommar!

  1. Tack snälla Inga för din hälsning. Vår midsommarhelg som nu närmar sig sitt slut blev fantastiskt fin. Och va go du är som vill dela med dig om att du går din egen väg. Sakta, säkert och stabilt – så gott att få reflektera ibland och se framstegen <3

   Varm kram
   Rebecka

  1. Hej Hannele,

   Och tusen tusen tack för din fina feedback. Det inspirera mig att fortsätta!
   Och vad härlig inställning till kunskap och träna att förbättra dig själv <3

   Varm kram
   Rebecka

  1. Tusen tack Mia!
   Min midsommar var fantastisk och fylld med skratt och nu också nya minnen. Hoppas att din midsommarhelg var underbart härlig <3

   Varm kram
   Rebecka

  1. Hej Carina,

   Midsommar var underbar. Hoppas din gav dig fina minnen. Och tusen tack för att du läser och inspireras att förbättra dig själv <3

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.