Du leder dig dit du aldrig varit.

Budskap 24-28 juni,

Sol ute, sol inne. Sol i hjärta sol i sinne. Midsommarhelgen har tagit slut och minnen har förevigats i våra hjärtan. Tänker på alla som haft förväntningar som gått i uppfyllelse och förhoppningar som gått i kras. Min egen tacksamhet över att få vakna idag är stor och njuter av all den kärlek som omger mig, det enkla och glada som livet ger mig.

Familj som är som vänner och vänner som är som familj ger mig ett skönt perspektiv på att våga omfamna det som kommer. Jag ska verkligen lita på att allt är som det ska….och är det inte det vet jag att jag inte är klar än. Hur var din midsommarhelg?

BUDSKAP FRÅN TVÅ ÄNGLAR

Idag har jag två änglar hos mig och båda är tydliga i en sak, denna vecka gäller det att du äger dina tankar så du höjer dina känslor så du är mer lätt och positiv i dina handlingar. Du kommer denna vecka möta en rädsla eller en oro i en situation där du gärna vill ha lösningen redan nu. Men det är dags att du ska träna på att tänka lättare, våga ha tillit och släppa tankarna och kontrollen på lösningen. Du har stöd och du uppmuntras och vägleds av änglarna längs din väg. Våga se dina budskap och öva din tillit.

Påminn dig själv om att ha en positiv attityd, ha en inställning till situationen där du får en tankegång och vågar hålla i den optimistisk syn på livet som du egentligen har. Du kommer på så sätt att locka till dig mer lätta och positiva energier. Var vaken på känslorna du känner, det är de som är det som på något sätt ger dig de goda förhållanden i ditt liv. Öva dessa dagar på positiva affirmationer och prova att prata för dig själv eller rikta dina ord till en bön till änglarna. Det hjälper din andliga utveckling. Var uppmärksam på attraktionslagen, eftersom den energi du skickar i dina känslor kommer tillbaka till dig.

VAR MODIG I DINA ÖNSKNINGAR

Ena ängeln ber dig vara försiktig med vad du önskar, den andra visar mig att du ska vara modig. Båda har samma budskap, du kan få det du önskar. Håll dig lätt i känslorna. Välj tankar och känslor som är positiv laddade. Våga se lösningar snarare än problem och du ska se att du kan manifestera vad du vill. Att bygga ett starkt fundament utifrån att du håller i din attityd garanterar stabilitet. Så lägg i en växel i att träna tankar och känslor, våga fokusera på dina långsiktiga mål och ambitioner. Hitta ditt syfte, känn din passion och kör på. Du har inte bråttom. Läs igen. Du har inte bråttom. Modiga steg framåt i riktning mot det du vill, utan att försöka korrigera andra, bara dig själv, så kan du lita på att de saker du behöver kommer att manifestera när det behövs i ditt liv. Vibrera och ta ansvar för det du bidrar med.

DU LEDER DIG DIT DU ALDRIG VARIT

Vid varje ny fas i ditt liv är du någonstans vi aldrig tidigare varit. Det kan vara liknande situationer du möter men ur andra perspektiv. Ha tro och lita på att du har erfarenhet och förmågan att möta det som ligger framför dig. Du är där du ska och är du inte det är du inte framme än.

Och kom ihåg! Du gör bäst vad du tycker om och känner passion för. Gör mer av det! Och gör lite mer disciplinerade handlingar mellan resultaten, även om det är mindre roligt. Det är så du växer.

Till ditt ljusast jag,

Rebecka

Håll koll när jag jobbar på Tarotguiderna och våga ta hjälp
av SMS-tjänsten. Kika in på Tarotguiderna.se och hämta all
info kring våra tjänster.

8 thoughts on “Du leder dig dit du aldrig varit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.