Håll i, släpp inte taget!

BUDSKAP INFÖR HELGEN 28-30 JUNI

Visst kan det låta lite hoppfullt att du ska hålla i och inte släppa taget. Framför allt för dig som hoppas på att du ska slippa göra en förändring kring boende, jobb eller partner. Men budskapet jag får i denna meditation handlar om ett annat perspektiv än du kanske vill.

ATT HÅLL I vs. ATT SLÄPP KONTROLLEN

Du förstår säkert redan nu vad denna ängel vill säga. För det var ett tydligt budskap i att du ska upprätthålla en positiv attityd när det gäller en aktuell situation eller fråga i ditt liv. Ha en lätt inställning och var optimistisk för resultatet och var modig i att släppa kontrollen i vad resultatet blir utan snarare var öppen för att resultat kommer. Släpp kontrollen och håll i känslan du vill uppnå, lita på att du är har kärleksfullt stöd och omges av energier som ständig visar vägen.

När jag är i meditation är jag bara jag. Det är ett tillstånd som än så länge är utmanande att beskriva för mig. Hittar inte orden. Men det kommer. En dag ska jag ge mig på en förklaring. Om du vill alltså.

Hurusom. Det är när jag på något sätt är påväg in eller ur meditationen som budskap kommer. Idag var det tydligt att du ska behålla känslan i tron snarare än att se resultatet på vem och vad. Ge universums energier förtroendet och våga håll fokus på dina lita känslor. Kom ihåg din övertygelse om hur du vill leva. Släpp det negativa och håll i det positiva. Ge ditt tvivel till universum och dina änglar.

Att förstå hur hjärnan kan stärka dig eller förvirra dig samtidigt som vi kan arbeta med energifältet är magi. Ren och skär magi. TACK!

HELGEN GÅR I TACKSAMHET’

Det finns sorg i livet och det finns stunder då vi känner och upplever skuld. Det som ängeln visade mig inför helgen var tacksamhet. Hon påminner dig om att vara tacksam för de välsignelser du har i ditt liv, och för dem som är påväg. Tänk, du och jag fick vakna idag. Det är vackert. Så när du uttrycker din iställning till tacksamhet skapar du ännu mer av det du önskar. Tacksamhet är en underskattad metod. Dina änglar ber dig att följa ditt universella ledarskap och din världsliga livsstil med passion och kom ihåg ditt syfte.

Ängeln avslutar med att berätta att din verklighet är vad du gör. Inget annat.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

Du som inte kan träna mentalt eller regelbundet har
möjlighet att ringa till Tarotguiderna. Kika in på hemsidan och
se mitt schema. Kram kram

2 thoughts on “Håll i, släpp inte taget!

 1. Frågan för mig är, ska jag släppa min övertygelse för vad jag tror är rätt eller ska jag hålla i den? Är på väg att ge upp nämligen…

  1. Hej Vera,

   Det är en utmaning att svara på frågan som ett “ja släpp” eller “ja håll i”
   Vill du, får du gärna ringa när jag är på Tarotguiden så kan vi få fram ett tydligt svar. Jag är guide #113 eller så ringer du någon av mina härliga kollegor.

   Ibland kan ge upp vara just det du behöver för att låta universum jobba och ibland kan ge upp vara just det du inte ska göra när du går på din väg. Är ledsen att jag inte kan svara tydligare, men tror vi hörs snart för vidare vägledning.

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.