VECKANS MINDSHIFT I ENERGI

Budskap kring energin som påverkar dina beslut 1-7 juli och hur du kan träna mentalt för att använda energin smartare.

Allt är energi, din energi igår från dig och det som pågår runt dig just nu. Utgå från att budskapet och träningen bygger på det du själv utgår ifrån. Allting hänger ihop och även om detta är en generell läggning blir den unik för varje person utifrån din resa. Ibland kommer detaljerade budskap, ibland kommer budskap som är utifrån en större helhet. Varmt välkommen vecka 27.

FOKUS

Denna vecka ligger fokus på att agera. Inte fundera så mycket. Energin runt dig är nyfiken och egentligen inte så orolig. Granska så ditt liv levs ärligt, inte om du har vita lögner i vardagen, utan den där sanningen om hur du lever med dig själv. Tänk på de områden där du inte är sant mot dig själv, agera på att ändra. Denna vecka är du redo för att bli medveten och/eller ändra. När du känner att saker inte fungerar som du vill ge dig tid att överväga och omvärdera din situation eller dina omständigheter. Ofta är det bara en mindre justering som behövs och förändra allt. Du kanske undrar vilken förändringar som behöver göras, men tänk inte på det. Du kommer denna vecka känna att det blir klarare.

MENTAL ÖVNING

Att inte tänka på lösningar är en utmaning för din vänstra hjärnhalva. Den vill hitta logiska lösningar och agerar på värderingar och programmerad attityd från högra hjärnhalvan. Så denna vecka vill vi att du tränar på att göra något som dig glad. Alltså inte tänka på utmaningen eller problemet. Att släppa taget handlar inte om att glömma det handlar om att tanken inte längre ska ligga på situationen eller personen. Vet du vad du gillar att göra? Måla, dansa, plantera, baka, städa, rensa, sy, räkna, läsa, skriva, spela? Berätta gärna vad som gör dig glad!

FÖRBÄTTRING ÄR ALLTID FÖRÄNDRING

Men förändring är inte alltid förbättring. Däremot kommer denna vecka att med en liten otippad och kanske oväntad förändring som du ska våga lita på blir en förbättring. Håll dig till känslorna som är lätta, blir du irriterad, orolig eller frustrerad kan du föröka bryta känslorna för att träna tilliten.

GLÄDJE OCH NYFIKENHET

Veckans budskap handlar om att vara närvarande inte dåvarande. Du har erfarenheter som du kan använda för att växa snarare än att mentalt gå tillbaka och agera som du alltid har gjort. Veckans yttre energier kommer hjälpa dig att se möjligheter och vara nyfiken snarare än orolig. Detta kommer hjälpa din andliga medvetenhet och ge dig en tillväxt. Och då menar jag tillväxten utifrån ditt ledarskap. Känn glädjen i dina livslektioner, det kommer bli en följd som ökar din förståelse, kunskap och visdom. Våga accepterar och förstå, förändra och förbättra dina mönster och låt livet glädjefyllt alltid ersättas med nya underbara minnen.

Till ditt ljusaste jag,

Gör en bra vecka, Rebecka

Fortsätt gå. Ibland kan det innebära stå still och följa med i vågorna. Ibland kan det innebära att gå förbi vågorna. Ibland kan det innebära precis det du tänker på i denna stund.

2 thoughts on “VECKANS MINDSHIFT I ENERGI

  1. Varmt tack, ska verkligen göra som du skriver. Oftast är det min vänstra hjärnhalva som får styra med massor av tankar, ibland ostrukturerat ibland strukturerat. Denna kommande vecka ska min högra hjärnhalva få ta över å jag ska göra allt för att göra saker som e kul 😊. Att känna tillit är nog min svåraste läxa att lära men skam den som ger sig, jag tränar varje dag. Önskar dig en härlig vecka ❤ Kram

    1. Underbart att läsa Greta! Tack för din fina feedback och fortsätt led dig själv dit du ska. Tilliten kommer när du känner glädjen i det du gillar att göra. Låt mig veta i slutet av veckan, om du vill, hur det var att leka lite och göra det som bara får dig att känna passion.

      Varm kram
      Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.