Vad ska du med tredje ögat till? Budskap v.36

Träna på att ge din energi ett eget fokus
Ibland behöver vi skita i mitten av vårt eget energifält för att kunna förstå mer om hur du ska bidra i ett större sammanhang här på jorden.

Det är du som bestämmer känslan i slutresultatet

Hej och å va kul att vara tillbaka i rutinen att ge dig budskap inför veckan. Det har hänt mycket runt mig, i mig och för mig denna sommar. Så exalterad i att få se detta komma fram i höstmörkret.

Kan du som jag tycka att det är härligt period när sommaren övergår till höst eller blir du lite vemodig? Jag gillar övergångarna vi har i vår natur, jag gillar dem på olika sätt. Men just är jag skriver detta till dig är stearinljuset och dataskärmen tillsammans med himlens blixtrar mina ljuskällor till toner av åskans härliga muller i bakgrunden.

DAGS ATT TRANSFORMERA

Jag inser efter denna sommar att jag på något sätt får budskap. Det är från guide, jag har inte lyckats höra namnet än, det kommer. Jag har fått förstå att när jag skriver dessa budskap så vet jag att det är från höga toner/energier/vibrationer. Jag har svårt att sätta ord på det för stunden. Men idag är det verkligen en sådan stund, det som jag vill ge dig inför veckan är bara sånt som flödar från någon annan plats. Varsågod – denna vecka lär bli intressant!

Jag har insett hur jag får budskapen, men kan inte alltid sätta ord på det. Det kommer jag är inte orolig, bara otroligt nyfiken på hur Kraften ska användas.

KÄNN SKILLNADEN – viktig att varje dag träna på skillnaden i känslan

Vi har skrivit om hur slumpen inte är en tillfällighet. Ibland pratar människor om magkänslan och jo, den är jättebra, där får du hjälp utifrån sånt som du mött innan. När vi pratar, pratar vi om att du ska känna din känslan av ditt beslut ifrån hjärtat.

Att fatta beslut från magen kan ställa till det. För magen hjälper dig att känna igen erfarenheter. Den påminner dig och får hjärnan att hjälpa dig att veta om du ska ta dig ifrån obehagliga situationer eller välja gynnsamma situationer. Det är signaler som kan vara sanna, men också osanna beroende på hur tränad du är i ditt undermedvetna. Hur du tränar du hjärnan och det undermedvetna? Mental träning är en bra grund att börja på, men idag ska vi prata om något annat. Nämligen hur du kan använda styrkan från ditt tredje öga mycket smartare. Och denna vecka är fantastiks för att våga träna lite mer medvetet.

TREDJE ÖGAT – DET ÄR UPP TILL DIG ATT VÄXA I DIN INTUITION

En del är rädda för att utveckla sitt tredje öga, men att inte komma i kontakt med den delen är oundvikligt. När du växer i den andliga processen kommer du definitivt att komma i kontakt med ditt tredje öga. Andra av er gillar att bara vara i den här delen och missar att det krävs en kontakt med jorden, eller vara stressfri för att väcka tredje ögat och vara i balans. Många av er har kunskapen här, men många missar att jorda, landa kalla det vad ni vill, men vi skulle kunna säg att vi vill att ni vibrerar ödmjukhet i er kunskap för att få ut så mycket som möjligt. Eller lycka.

Tvinga inte tredje ögat att öppnas. Det kommer och det kommer i lagom doser när det ska. Träna på tillit till den stora Kraften i det härlig enerigfältet under tiden.

Ju mer det tredje ögat öppnas eller är i balans, desto mer kommer din intuition att växa. Och nej vi pratar inte magkänslan! Ibland kan du redan förutse vad som kommer att hända innan det faktiskt äger rum. Den känslan eller det ljudet, lär känna det och låt det hända! Intuition är egentligen inte en känsla, men det är det närmaste vi kan förklara här och nu.

Att öppna det tredje ögat är en process

Att öppna det tredje ögat är en process. Det händer när du är redo för det. Du känner ett visst tryck på denna plats.Det kommer att försvinna. Månader senare händer det igen. Det är inte öppet på en gång. Det är en process där du känner och inte känner. Det blir av och på och det blir rätt och fel och kan ta ganska länge. Vila i det. Det tredje ögat ligger på din panna, mellan ögonbrynen, men bara lite högre upp. Den centrala punkten för din intuition, fantasi och din inre visdom. Vi kan inte fysiskt observera denna plats som ett öga. Det är ett energiskt öga. Denna plats är kopplad till tallkottkörteln. När tallkottkörteln aktiveras öppnas det tredje ögat. Tvinga inte något, då blir du bara i kunskap och tallkottkörteln är så mycket mer än kunskap, vi talar medvetenhet mer än att bara vara medveten om processen.

Framtida

Om det tredje ögat utvecklas ytterligare i framtiden kan du se tydligt med det och observera andra dimensioner . En mycket viktig och intressant del av din andliga tillväxt. Du kanske känner en klåda i pannan eller får en känsla av att det finns en röd, svullnad fläck. Detta är tecken som ditt tredje öga öppnar. Du kommer att se prickar, blixtar och liknande.Du kan sedan se alla änglarnas energi när de rör sig omkring dig.

Tecken på att tredje ögat öppnas

Dina drömmar blir livligare och du kommer ihåg dem bättre. Du känner dig lugn och trygg i drömmar och när du vaknar oroar du dig inte eller ifrågasätter inte. Du landar i tillit.

Du känner varelser, du ser varelser. Du har ofta deja vu-upplevelser. Du hör saker andra inte hör. Du har visioner eller ser saker som andra inte gör. Du känner behov av att meditera mer. Du blir mer kreativ och du är full av kreativa idéer. Du vet något innan det händer. Du vet vad ditt mål är i det här livet. Du träffar din guide eller känner att du får vägledning. Du känner andras känslor, empatin ökar. Du ser auror och du kanske kan komma att se energier runt människor, som nätmönster eller lampor. Du har ofta en känsla som kommer från hjärtat. Du har en stickande känsla nära ditt tredje öga. Du kan få förmågan att se energiflöde genom rummet, nätet.

Sitt på en plats som får dig att vila. Inifrån och ut, utifrån och in. En plats som får dig att vilja säga snälla saker till dig själv. En plats som får dig att vilja säga snälla saker högt om andra.

Hur du kan vila i din medvetenehet för at öppna ditt tredje öga

Steg 1: Sätt dig rakt upp i bekväm position

Steg 2: Ta två – fem djupa andetag genom näsan och se till att du andas i magen. Magen ska lyfta. Och du blåser eller släpper ut luften genom munnen. Låt spänningen lämna kroppen under dessa utandningar, mer och mer, tills du är helt avslappnad.

Steg 3: När du är klar ska du bli medveten om platsen mellan ögonbrynen, lite ovanför dem. Fokuserar dina tankar, känslor och din attityd dit.

Steg 4: Föreställ dig en indigoblå ljuskula, precis framför ditt tredje öga, se det, känna det.

Steg 5: Ta ett djupt andetag och håll andan. Tryck sedan försiktigt på tungan med framtänderna. Gör ett THOHOO -ljud, typ Thooowww under hela utandningen. När du hittat rätt tonhöjd känner du att ditt tredje öga skakar. Upprepa detta sex gånger i rad.

Andlig hjälp

Du kan upprepa detta ett par dagar i rad denna vecka. Det kan ge dig huvudvärk, men ingen som inte avtar. Och du behöver inte vara orolig, om du inte är redo att öppna ditt tredje öga kan du öva hur länge du vill, men det kommer inte att hända. En stressad kropp tillåter inte ögat öppnas, så tvinga inte det bara för att du blir nyfiken på konsekvensen, utan bara känna vad som händer. Ta din tid – GE DIG TID:  Det kan vara en lång process. Vissa processer i spirituell tillväxt tar många år! Det vi försöker säga är att det också är bra för dig om ingenting händer. I så fall är du bara inte redo för det, och det är bra! Då kan du träna vidare på att få bort stress ur din kropp.

VECKA 36

Skriv ner det som du gör denna vecka och spara den texten – om ett år eller strax innan sommaren, plockar du eller någon fram den och då kommer du förstå hur otroligt mycket som hänt.

För det är något som kommer innebära innebära nytt samarbete eller samarbete på ett nytt sätt. Kan även vara hur du ska samarbetat mer med dig själv. Du kan känna lyckan och är du lite orolig kring ett samarbete ta på dig något orange och säg högt till din ängel vad du behöver hjälp med. KOM IHÅG: säg vad du vill, berätta inte vad du inte vill!

Den här veckan är en vecka som du ska fokusar på din inre röst. Tänk inte så himla mycket på vad du ogillar att göra här på jorden, ibland behöver vi göra det vi ogillar för att i nästa steg nå det vi behöver. DÄRFÖR innebär vecka 36 här på Tellus att du ska få bort stressen mer från din kropp och få dig att tystna lite mer när du är med dig själv. Vi vill nämligen att du ska höra dina egna budskap bättre. Vill du förstå ditt syfte och känna passionen hela vägen, våga mediterar, slappna av, göra lite mindfulness eller våga göra någon avslappning eller avspänning. Ni alla är olika på vad ni är bekväma i, så gör något som gör dig lite obekväm på din nivå av spänning och transcendation.

Vi går, vi sår, vi skördar, vi vilar. Vi upprepar. Eller inte.

SKÖRDEMARKAND FÖR SJÄLEN PÅ UTSUNDA KURSGÅRD

Herre-jösses vilket budskap! Jag läser igenom det och inser att jag skulle vilja förklara en hel del i hur det som kommer hänger ihop med din mentala medvetenhet, din mentala styrka och din mentala och fysiska stress. En del av er kanske får panik och undrar var du ska börja, andra kanske bara ger upp och tänker det är ingen idé och någon kanske bara gasar på och undrar varför inget sker.

PASSION BLIR SYTFE ELLER SYFTE BLIR PASSION

Till helgen den 7-8 september är vi några som är på Utsunda Kursgård och Skördemarknaden för själen. Där kommer jag finnas och hålla min världspremiär i föreläsning. Du som publik blir viktig i detta sammanhang och jo, jag kommer också ha individuella sittningar eller kalla det träningspass *ler varmt* Kanske får jag möjlighet att träffa dig.

Om inte annat – denna vecka är jag på Tarotgudierna, så kan du inte komma till Dalarna så ring och kolla, kanske kan jag hjälpa dig på något sätt.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

2 thoughts on “Vad ska du med tredje ögat till? Budskap v.36

 1. Ett varmt tack nu skall jag verkligen träna extra igen med att se med tredje ögat, det enda jag är fundersam över de är varför jag emellanåt får ont över tredje ögat. Kram

  1. Hej och tack själv för att du läser bloggen <3
   Läs inlägget en gång till – det är mycket info och du kan förstå mer när du läser det en gång till.
   När vi utvecklar våra chakran kan det kännas en del på platser och det kan ibland vara så att vi kan känna när kroppen läker sig. Låter kanske konstigt, men det är jag inte ensam om att ha upplever.
   Och tredje ögat, upplever jag, är lättare att känna än många av de andra energicentren.

   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.