LYCKAS UTAN STRESS – ta med harmonin.

DÄRFÖR BLRI DU BRA I DITT LEDARSKAP

Vi börjar med att komma överens om att de som använder ledarskapet i avsikt att påverka andras tänkande, inställning och uppförande enkom tänker linjärt. Ibland utan en snäll attityd. Det är ett ledarskap jag är övertygad om att vi behöver förändra och utveckla. Inte komplettera, utan låta ditt ledarskap vara ditt ansvar oavsett din titel.


VILL DU TA AV DIG DITT KONDOMLEDARSKAP?
Det innebär att du har ett större ansvar i att sätta gränser även om du ska följa någon. Det innebär att du måste vara mer flexibel oavsett om du ska leda någon. Det innebär att du behöver lära känna dig, ditt högre syfte och ditt varför mycket tydligare än någonsin. För du kan inte spela en teater, det ser vi igenom idag. Det blir inte äkta.

Många av mina branschkollegor tränar dig genom att tala om för dig hur du är. Du får göra en test som säger ditten-eller-datten om dina svar. Det kan också vara så att du och din partner talar om för varandra vem ni är och vad ni borde göra för att. För mig är det en del i att träna och korrigeras under kondomledarskap. Har skrivit om det förr och ska inte fördjupa mig i det, men hur någon är eller gör så mycket mer än tre meningar eller ett halvt kompendium. Självbild är otroligt många mer perspektiv och djup kring beteende, värdering och attityd. Vad någon gör är en färskvara. Beteenden går alltid att förändra, värderingar och attityder går att programmera om. Skam vore det väl annars nu när forskning börjar hänga med på att förstå att det undermedvetna, det som tidigare uppfattats som flummigt hänger ihop med känslor, hjärta och det universella.

Var och en skäms för sig, så låt mig stötta och knuffa dig så du alltid vet att du klarar de utmaningar du möter.

Rebecka Gabrielsson

Häng med nu om du är det minsta sugen på att se hur du enklare ska stärka ditt ledarskap. Oavsett om du vill följa, stötta eller dirigera. Oavsett var du är i en organisation. Om du befinner dig i en förening, företag eller familj och oavsett vad din titel är eller vart du leda din verksamhet eller dina drömmar kan du känna igen dig i följande:

Du vaknar på morgonen och stålsätter dig. Ser hur du lägger planen för dagen och inser att du redan nu är stressad av allt som ska hinnas med på de kommande 16 timmarna. Din partner suckar, ni tittar på varandra och undrar när ni ska ha tid för varandra nästa gång. Framför allt funderar du på när är det din tur att känna dig energifylld?

Hur gör en elitidrottare? Hur gör den där framgångsrika entreprenören? Du vill verkligen leverera på jobbet och du vill vara närvarande i ditt eget liv och dina barns. Hur ska du göra skillnad i deras liv om du inte är där? Alla verkar bara ”kötta” Själv försöker du bara få ihop pusslet och någonstans känna en uns av äkta lycka.

ATT VARA SIN EGEN LYCKAS SMED GÄLLER DET BARA ALLA ANDRA?

Det du gör just nu funkar av någon orsak inte! Du är alltid lite trött på att konstant vara påväg. Påväg till möte, påväg till träning, påväg att köra någon annan till träning, påväg till städning, påväg till affären. Trött på att hitta pengar så du kan få mer städhjälp, men nog fasiken måste du jobba mer för att kunna betala räkningen för den tjänsten? Du är trött på att längta efter kärleken eller det perfekta jobbet.

Kondomledarskapet landar i att du klivit in i en sfär där inget nytt kommer in, dessutom har du plastat in dig rejält i en miljö där inte mycket verka komma ut heller.

 • Du har hört att du måste återhämta dig och skaffa egentid, MEN du vet inte var du ska börja…
 • Du har kollat in en massa kurser att träna din egen personliga utveckling MEN du vet inte vilken du ska välja, de är alla lite luddiga….
 • Du har hört att man MÅSTE vara chef för att träna ledarskap….
 • Du kämpar med att hitta TIDEN för att träna din mentala styrka MEN du har fullt upp med annat hela tiden…du ska ju träna kroppen också…

Ännu en vecka, månad eller till och med ett år har gått MEN du har fortfarande inte gjort någon större förändring i beteende sen förra hösten, trots att du försökt alla möjliga olika kurser som berättar hur du hittar lyckan…

DU KOMMER PÅ DIG SJÄLV MED ATT TÄNKA

“Vad är det som säger att jag kommer förbättras och ha disciplin denna gången?”
“Jag kommer aldrig få chefen eller företaget att betala min egen utveckling”
“Är det överhuvudtaget nån idé att jag försöker? Det känns som jag blir galen av alla beslut jag måste ta och dessutom vet jag inte vad jag ska fokusera på.”

“Min man skulle aldrig låta mig växa”
“Är det någon mening att förverkliga mig nu när barnen är små, det är svårt att hålla fokus?
”Min fru skulle aldrig släppa iväg mig”
“Är jag värd att gå en kurs, bara för min skull?”

ÄR VI ÖVERENS?

Kan vi vara överens om att du så här långt inte fått det att fungera och du vet att någon behöver förändras? Att skapa en balans mellan arbete, fritid, egentid, hälsa, vänner och familj kräver en ny typ av medvetenhet.

Att försöka komma på vad du ska göra och när du ska träna helt på egen hand kan medföra att du känner dig ännu mer ensam, utmattad och kanske till och med deprimerad. Att träna på egen hand kan vara skönt initialt, men ärligt talat, disciplinen varar kanske max en månad eller två och vetskap i det gör dig stressad. Stämmer det?

DET FINNS HJÄLP SOM INTE TAR DIN TID – UTAN GER DIG MER

Tack och lov finns det ett enklare sätt att bygga upp en harmoni kring din egen framgång, som dessutom gör att det känns roligt!

Jag använder en forskningsbaserad metod från Lars-Eric Uneståhl som gör att du vet vad du ska göra och när du ska göra det. Och vi mäter din mentala stress, din sömn och din återhämtning. Kursen är delvis på webben och fem gånger i grupp. Jag kallar den Lyckat Ledarskap.

Kursen bygger på de sex forskningsbaserade framgångsmetoderna och förmågan att stressa smartare, alltså det idrotten kallar återhämtning.
Det är allt du behöver för att skapa början på ett modernt hållbart ledarskap grundat i dig själv. Allt för att HJÄLPA dig och din omgivning att få fler önskade RESULTAT, som i sin tur kommer att ge DIG den där FRIHETEN som du så länge längtat efter. Vi ska alltså lämna den dåliga stressen och använda stressen smartare. Och jo, vi mäter din framgång.

Du tränar hemma där jag som mental tränare följer dig bakom skärmen, du mäts digitalt och du har dessutom möjlighet att närvara på 5 analoga träningspass. Utöver detta har vi en dialog varje månad för att du ska veta hur du ska ta dig förbi vissa hinder och blockeringar. Detta är för dig som vill träna ditt hållbara ledarskap genom en utbildning baserad på framgång utan frustration.

Kan du säga att Du VILL vakna och känna en attityd som gör att du älskar hela ditt ledarskap? Kan du säga att du VILL veta vem du är oavsett vad du gör? Kan du säga att du VILL vara fokuserad på den person du är med precise så som alla elitidrottare som når guldmedaljen. Vill du kunna säga att du älskar ditt ledarskap, du vet vem du är och du är fokuserad?

JA! DET VILL JAG!

Jag vet att flera av mina kollegor berättar vad du kommer lära dig och de visar upp sina olika beteendeprogram. Men det här kommer du att lära dig hos oss:

37,5 timmar ren kunskap i mental träning kopplade till dina egna mål via webbprogram.

Synlig utveckling på dina framgångsfaktorer, vi mäter före och efter hela programmet.

Vi mäter din mentala stress, sömn och återhämtning, så du snabbt kan koppla samman beteenden utifrån hjärtat.

Bygger din auktoritet så att ditt ledarskap följer dig inifrån och ut.

Lära dig använda verktyg för att hantera din stress smart, så du maximerar din återhämtning och din sömn.

Men jag har en fråga till dig…

När kändes det som att du hade full koll på vad du skulle göra för att få balans/harmoni i ditt eget ledarskap?

Eller vad var det som gjorde dig intresserad av att köpa din plats för att träna medvetet och mentalt i “Lyckat Ledarskap”
Det jag lär ut i “Lyckat Ledarskap” gör att du kommer få nya insikter, intryck och skapa nya avtryck, utan att offra din själ.

Så om du är…

…irriterad på att inte kunna prestera mer fast smartare
…astrött på alla som säger att du måste jobba hårdare för att nå dina mål
…svinsur på alla som säger att du borde vila
…urless för att du återigen legat sömnlös och funderat på hur du ska få ihop helheten
…trött för det enda du vill är att ha balans och skratta mer

Ja då är Lyckat Ledarskap för dig!
Du tränar när du vill och du äger programmet i 12 månader. Du mäts och vi följer dig bakom väggen och vi har stor koll på din mentala utveckling.

Sakta ser och känner du förändringarna och märker hur du gör det som ska förbättras.
12 månader är lång tid.

Du har stor tillgång till mig som tränare under 6 av dessa månader under tydliga förutsättningar.

Skriv i meddelande eller gör en krumelur i kommentar så får du ett PM med tydligare förutsättningar.

Varm hälsning
Rebecka

PS. på hemsidan ByButeo.se kan du titta lite på vad andra tyckt när de gått programmet eller tränat under mina vingar.

8 thoughts on “LYCKAS UTAN STRESS – ta med harmonin.

 1. Det här låter som nåt för mig. Jag har en lång historia med trolig inre stress ändå från barndomen, blivit utmattad flera gånger samtidigt som jag varit arbetslös i ett antal år, vilket inte minskat stressen. Har svårt att disciplinera mig och fokusera. Har en nyfikenhet som gör att jag blir splittrad mm Har väldigt begränsad ekonomi så priset samt takten i lärandet är avgörande om det är rätt timing just nu. 😊

  1. Hej Inger,

   Det låter som den skadliga stressen har ett litet grepp om dig och du är väl medveten om det.
   Det här upplägget har jag möjlighet att styra tiden väldigt mycket utifrån den som vill träna, det första jag tänker är att programmet i sig går att genomföra på allt mellan 3-12 månader. Det som styr upplägget är gruppträffarna. Däremellan bestämmer du och jag takten.

   När det kommer till pengar så kostar kursen 12 500 kronor plus momsen. Det går att sprida ut på ett år om du vill det. Många företag låter sina anställda ta denna utbildning just för att det är en förebyggande kurs för att hantera stress bättre.

   Du är hjärtligt välkommen att maila Rebecka (at) bybuteo.se om du vill veta mer. Du vet bäst om det är nu du ska haka på eller om det är längre fram. Kursen kommer starta även i mars nästa år.

   Varm kram
   Rebecka

 2. Oj så dyrt är enbart för dem som är rika har råd till sånt. Dyrt med allt runt om vardagen. Och många har djur med. Som kostar. Dem är fantastiska läkande på djupet. ❤.
  Vilken tur att jag är jag. Och jag älskar där jag är nu. 💚😊👍👌💪👀👂

  1. Hej Emma,

   Tusen tack för din åsikt och dina tankar. Jag har ingen rätt att bestämma om det är dyrt eller ej för dig. Om någon har utmaningar med att betala hela summan vid ett tillfälle har jag därför gjort så att de kan få delbetala. Pengar ska inte vara ett problem från min sida för att någon ska bli av med stress. Det löser vi alltid, har nämligen stor erfarenhet av att inte (!) ha pengar själv.
   Vi ska dock också vara medvetna om att staten ska ha skatt, arbetsgivaravgifter samt att det finns fler involverade utgifter för mig samband med programmet så som programmet som mäter din utveckling och de som vill ha lokalavgift i samband med träffarna. Så det är många som ska dela på kakan. Kom ihåg att jag har respekt för din åsikt och stigit glad att du ser att djur kostar (kanske) mer pengar per år och också läker.

   Glad att läsa att du älskar där du är nu.

   Varm hälsning
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.