Vila och avundsjuka – du väljer

Intentioner v. 45 torsdag-söndag

Sitter på ett café i Malmö och firar 20-årig bröllopsdag med honom jag kallar min Anders. Helt underbara timmar och jag kan inte låta bli att le utifrån vad vi planerar de kommande 20 åren för oss.

Vi sitter och pratar om att ta hand om våra kroppar så vi är respektfulla till oss själva och varandra, står högt. Vi får se hur det går, men intentionen är där. Jag skrattar för jag läser vad denna onsdag skulle komma med. Kul tycker jag.

Jag fick frågan hur jag får budskapen och jag kan inte säga hur, men jag “pratar” med änglarna och bara får veta vad jag ska skriva. Jag har förstått att det är därför jag ibland skriver “vi” – då är det inte jag som säger eller tycker och tänker. Att se och höra energier är nästan lika lätt att förklara som hur trådlöst wi-fii funkar eller hur en självstyre bil funkar. Datorer och sensor, signaler som sänds i luften – allt bara är där. Det finns garanterat de med mer erfarenhet än jag, eller mindre, som kan förklara bättre.

Energier och möjligheter för torsdag-söndag vecka 45 

Ställ in din intention som gör dig bra och bättre utifrån den energi och möjligheter som ligger för dig varje dag. Hitta dina ord på intentionen och gör dagen din, gör dig bra och bättre. Våga testa de tips som kommer. 

TORSDAG  

Idag uppmanar vi dig att skapa handling. Inte längre sitta och tänka och prata och älta. Utan gör. Om du inte vet vad så gör bara nått så du kommer igång. Var smartare och lägg in tid och schemalägg det du ska göra så det blir tydligt för dig att du först gör det du tycker är tråkigt och sen kan du göra det du tycker är roligt. Inte tvärtom. Alltså ta rast, så du inte bara springer på.

Så även om vi sparkar dig lite i baken idag vill vi påminna dig om balansen i tempot, ditt tempo. Var försiktig så du inte sätter igång så hårt och intensivt att du gör dig själv trött. Lär dig idag att ta saker i ditt tempo, men gör och sluta gnälla. Livet är roligt och ibland tungt. Se till att du sträcker på dig. Le, livet blir lättare när du ler.

Tips: När du är i tristess är du inte i tystnad. Sätt dig i medveten tystnad och låt lugn och ro ge dig den klarhet och den glädje du söker efter. Idag ska du hitta balans i vilan.

FREDAG

Håll dig vaken och var på tå så du inte missar en möjlighet idag. För idag är tiden rätt att dra fördel av den kreativa energi som ligger i luften. En del av oss med höst-oroligheter kommer känna oss lite gladare idag, kanske blir du lite lurad eller så håll i denna glada känsla så länge du kan. Idag kommer i alla fall en möjlighet kring hemmet eller i företagandet. Kanske får du frågan om att vara med på något du inte tänkt. Ta chansen – det kan bara blir rätt idag.

Skulle det vara så att du ser dig i spegeln och ser tungt och ledsamt, våga ta fram din intre visdom och dina inre kloka ord och ta risken, ta chansen at lyfta dig själv. Våga tro på dig, för idag är det en bra dag att hitta lite självförtroende och göra dig bättre och självkänsla att se hur grym du är. Idag läggs energin fint för dig och du kan känna igen dig från dina tidigare gladare dagar. Om någon skulle visa sin avundsjuka sida för dig idag kan du vara säker på att det handlar om dem inte dig. Så kliv inte in i den diskussionen.

Tips: Sätt dig framför spegeln och säg det högt. Berätta för dig själv att du har den kraft du behöver för att skapa mer medvetenhet och tala i din sanning.

LÖRDAG

En lördag och dag när vi säger kör! Det är dags att skratta och var det länge sen du gjorde det är det nu dags att våga välja nya vägar till framtiden. Vi kommer inte säga så mycket mer om denna lördag. För vi vet att om du håller blicken stadig och inte går in i det som varit kommer du snart se gåvorna som läggs framför dina fötter.

Tips: Fortsätt var sårbar och lite mer glad utifrån den situation du är i. Låter det annorlunda att vara glad i sårbarheten? Bra, vi känner oss lite busiga och det vill vi att du också ska våga vara. Livet på jorden är för….kort.

SÖNDAG

Det börjar med siffran 50 – klart och tydligt siffran 50. Du som kan siffror bättre än jag – vad vill du säga att det handlar om? Jag tolkar det som att det är en energi som säger vad dig själv, lev som du är och var i din egen ström. Det är en otrolig ängel som visar sig och jag ser bara gult. Jag berättar för dig för jag vill någonstans vara öppen med hur det går till. Ur det gula skenet och det gula ljuset ser jag ett lejon kliva fram.

Denna dag vill vi att du ökar förståelsen för din egen kraft. Idag kommer insikt och självinsikt utifrån vem du är och vad du gör, hur du kopplar ihop detta så det ska gå ännu mer hand i hand. Vi ska jag sluta korrigera och rätta människor om de inte själva ställer frågan. Var i din tystnad och i din sanning och ta ansvar för det som är ditt. Det som är andras ansvar är också ditt ansvar att avgränsa dig ifrån. Ta större kontroll över det du kan och gör det utifrån dig inte utifrån vad du tror andra vill ha. Du kommer aldrig bli nöjd, lugn eller trygg.

Tips: Prata med din egen kraft och din egen ljuskälla. Gör det högt. Det är dags att släppa en dröm lös.

INTENTIONER

Sätt din intention, avsikt för dagen, varje morgon innan du ens kliver ur sängen kanske. Gör det utifrån hur du vill att ditt liv ska vara. Att vi påverkas av andra kan vi också påverka. Det är kraft i kraften och ju mer du lär dig om dig själv desto mer lär du dig om ditt eget andliga ledarskap och kan använda det ännu bättre. Det handlar inte om att korrigera andra utan att utveckla dig själv och komplettera andra när det behövs eller de frågar efter dig. 

Till ditt ljusaste jag, 

Rebecka

4 thoughts on “Vila och avundsjuka – du väljer

  1. Underbart att läsa Ann-Kristin. Se om det finns något du kan vara vaken på även om du inte kan komma på det just nu. Reflektera och titta tillbaka på söndag, kanske är det något ditt undermedvetna hjälper dig med *ler varmt*

   Varm kram
   Rebecka

 1. Ha ha, söndagens budskap var lite kul. Håller på att renovera dotterns rum och har lite ”väggfärgstrul”. Har en färg som färgbutik försöker få fram och vi är nära nu… Blandades igen (!) igår och målades på kvällen men ville se hur det ser ut i dagsljus idag (söndag) innan jag bestämde mig för om färgen var bra som den är. Min man tycker att det är sak samma vilken färg vi tar (50/50) men jag tycker vi ska ha i en droppe mer gult, för det saknas för att komma till den färgen vi egentligen vill ha. Jag är född i Lejonet. 🤣🙌🏼 Tyckte helt klart det var ett budskap till bla mig! ❤️🙏

  1. Ha ha ha – ja Jenny, ibland kommer insikten om ens egna driv och beslutsamhet i olika former. Tänk att lite väggfärgsstrul kan bli sköna diskussioner, insikter om vad som är viktigt eller inte. *ler varmt*

   Tror rummet blir riktigt fint och en härlig balans för er dotter att släppa egoisten och vara i balans med sig själv. Gult är underbart på många sätt.

   Stor varm kram
   Rebecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.