Lektion & Meditation – β Beta

TEMA: VAD ÄR DIN STYRKA? Och vad är styrka om vi bortser från det du vanligtvis brukar skriva i ditt CV.

Funderade på hur jag ska skilja mina inlägg “Lektion & Meditation” åt. Så det kan bli lättare att hitta dem. Bestämde mig av någon orsak att följa grekiska alfabetet, vet faktiskt inte varför. Vet du? Och så lägger jag till TEMA i rubriken. Vad tror du, kan det funka?

Vilka är dina unika styrkor. Vi har alla styrkor, unika korn! Du vet säkert många av dina egna utifrån vad du har studerat till, men kanske letar efter det där magiska. Under Lektion och Meditaton på den här fliken https://www.bybuteo.se/film/guidad-meditation/ vill jag lyfta och finurla lite på de styrkor som ligger i din fallenhet, i ditt omedvetna och de styrkor som ligger i ditt undermedvetna, din passion. Alltså det som är lätt för dig att göra eller det som sker lätt i ditt liv. Det som bara flyter till dig om du börjar tänka till.

Framgångsrika människor, du vet när du är där, litar inte bara på att ett av deras korn bildar en mjölpåse. De känner och vet om sina guldkorn och hur de ska låta dem användas. När du låter alla dina korn samarbeta utifrån en ärlig och transparent medvetenhet, känns det inte bara bra. Framgångsrika människors prestationer kräver ingen ansträngning utifrån känslan kämpa.

IDENTIFIERA DIN SUPERKRAFT

Så hur kan du identifiera vad som är enkelt för dig? Ett verktyg är att använda meditation för att förstå och se din superkraft. Låt mig bara i detta läge ta en sekund och skryta över teamet i ByButeo.

Sedan vi påbörjade vår vandring tillsammans, sida vid sida och var och en för sig, så har de alla lyft sig magiskt. Vi utvecklar oss på ett sätt som gör att var och en kan göra sin del för att lägga de kraftfulla verktygen för mental träning, medvetenhet, meditation och manifestation i människors egna händer. Grymt och vi har bara jobbat bakom kulisserna än så länge.

Även när de själva lever och ska hantera förändring av sina egna rutiner, hemundervisning och när deras egna känslomässiga liv mitt i en pandemi, pågår så har de skapat en trygghet och tillit som verkligen gör mig stolt. Och allt händer med relativ enkelhet. Utan känslor av tungt.

Vårt team är ett bevis på vad som är möjligt när du gör arbetet med att våga träna genom meditation och den tillit vi skapar i det. Vi delar ofta samtal med varandra för att vi inte vet hur vi skulle hantera det som pågår. Vi hjälps åt att sortera, känslor, magkänslor, tankar och vår intuition.

Vi agerar och fortsätter vår mission. Vi växer var och en och vi vet att meditation hjälper oss att känna oss som superhjältar. Vi vill ju att fler ska nå den känslan, så att världen kan stressa onödigt mindre.

VAR EN SUPERHJÄLTE DU MED

Världen behöver en armé av superhjältar just nu. Låt oss börja med att ställa frågan, hur kan du hjälpa människor på ditt eget unika sätt? Vad är lätt för dig som kan vara svårt för någon annan?

Är du bäst på att ge medkänsla och stöd för människor som går igenom en tuff tid? Är du bra på att dra ett skämt? Är du en mästare på att rensa, eller är du grym på att sätta ihop saker?

Det är dags att aktivera dina superkrafter och se hur de kan hjälpa människorna omkring dig.

Nu är hemligheten rätt enkel. För att bli en riktig superhjälte är du aldrig starkare än din svagaste länk. Superman vad hans kryptonit är. Så att vara intelligent och ärlig om hur mycket och när du kan ge just nu är också otroligt nödvändigt.

Och om du behöver be om hjälp? Ja, det om något är en egen styrka.

Att identifiera dina unika styrkor är ämnet för denna gång.

Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Följ ByButeo och bli starkare i dig själv. Den andra “Lektion&Meditation” hittar du här: https://www.bybuteo.se/film/guidad-meditation/

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.