Lektion & Meditation

Hej härliga människa! Jag erkänner direkt så behöver du inte fokusera på det in i filmen. Jag har varit olydig. Självklart ska vi göra allt för att lyda myndigheter, lagar och regler, men det är ju inte alltid lika roligt.

Det olydiga är att jag har lämnat mitt hem längre bort än 2 timmars bilfärd. Jag har varit hos Mira Mård på hennes uråldriga, enkla och pittoreska kursgård i Dalarna, jag utgår från Östergötland. Men vi hade en magisk helg och det var där jag spontant spelade in denna meditation. Hoppas du gillar den.

MENTAL TRÄNING & URVIBRATION

Att kombinera Miras kunskap om hur du hittar din urvibration och jackar i det med mental träning för att förstärka tankar, förstå hur du metodiskt arbetar med känslor och hitta var dina blockeringar ligger, handlar om att låta ditt andliga och mentala ledarskap möta det du gör i din vardag.

Det var fantastiskt att kunna göra detta på en gård där ingenting spelar någon roll än din egen fysiska närvaro.

“TRO-HANDLING-RESULTAT-REFLEKTION-TRO-HANDLING-RESULTAT-REFLEKTION-TRO-HANDLING-RESULTAT-REFLEKTION-TRO-HANDLING-“

Vi tränade på att andas, vi tränade på att ta reda på vart du ska. Vi tränade på att titta på vad som är dina budskap eller inte dina för att inte kliva in i new-age och vi lyssnade på trummans vibration för att du skulle hitta din. Vi pratade, vi lyssnade, vi skrattade vi grät. Vi gick igenom och kände efter våra egna självbilder. Vi tittade på målbild och vi fick förstå skillnaden mellan attityd och känsla, känslor och engagemang.

Hönshuset hos Mira på Utsund Gård

EGENTID – ENSAMTID

Vi avsatte ensamtid och då valde jag att spela in en meditation till dig. Jag gjorde det på Miras loft och i den kraftcirkel som finns i kursrummet. Varsågod – detta är till dig. Enkelt, pittoreskt, naket och bara väldigt äkta.

HÄR HITTAR DU VECKANS MEDITATION:

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.