Kan du göra det du älskar?

Månens kraft

Jag har inte skrivit så mycket på senaste tiden, här. Låt mig får dela med mig, för kanske kan du hitta något i denna text som får dig att våga skapa en vana. Vanor ställer ibland till det, men lika ofta rättar de till livet.

Jag har inte vetat vad jag ska skriva, glömde bort mitt varför jag skriver. Har säkert påbörjat ett 20-tal inlägg, men kärlek bakom infann sig inte. Varför, varför kunde jag inte göra det jag älskar, skriva?

Jag skriver ju för att jag vill dela med mig. Dela för jag vet att det kan var just det jag skriver som inspirera just dig att våga lite till. Vet att många just nu är i en period då de känt av olika energier utifrån, både före och efter förra fullmåne. Vi är verkligen i, mitt i nålsögat.

Det går att ha kontroll och tillit även när det rör på sig. 80% av dina resultat beror på din mentala styrka. Våga utveckla den, träna din medvetenhet och följ ditt högre syfte.

Själv har jag bråkat med att separera yttre och inre krav. Å ena sidan modig och andra sidan förlåtande och kärleksfull och sen allt däremellan. Varit en en rejäl tankesnurra, pågår än på något sätt, och kommer pågå så länge jag tänker, känner, ser och vibrerar, så länge allt är föränderligt. Jag gillar det, men jag ogillar när jag tappar mitt eget varför och inte tar beslut utifrån mitt högre syfte här på jorden.

Häromveckan satte jag ord på det och plötsligt släppte så mycket. Hela den dagen skrattade jag hysteriskt, var trött och var samtidigt på ett nytt jobbuppdrag. Helt galen torsdag och fredag, men herrejösses vad jag skrattade. Bubblade nästan över.

HUR GÖR DU NÄR DU ÄR ALL OVER THE PALCE OCH INGENSTANS?

Du som följer mig på min INSTA https://www.instagram.com/rebecka_gabrielsson/ vet att jag gillar att pressa egna juicer. Kanske borde kalla mig fruJ eller nått *hahaha* Men i samband med all min sortering av att känna, tänka, höra, se och bara vara och för att jag skulle kunna urskilja på alla energier som flödade runt, valde jag att detoxa mig. Jag gör det regelbundet, gjort så sen 2015, tre dagar och ja, jag har ett program för detta som är grymt härligt och lätt. Och denna gång kom det så lägligt, som det brukar.

För ibland är det andras beteenden, tankar, ord, bilder och känslor som påverkar mina egna tankar, min ljuskropp, min attityd, mina känslor och mina beslut. Jag har stor koll på detta och är otroligt noggrann med att mina beslut ska vara mina, det blir annars en utmaning att ta ansvar för det jag bidrar med *ler*

Valde i alla fall att detoxa med en grym juicediet. Att bara fokusera och hänga med min juicecentrifug gjorde mig sååå glad! Planerade en heldag för själva upplägget, handlade grönsaker och frukt och städade hela huset. Lördagen började bra – hängde i skogen hela dagen i princip. Söndagen, ja då storstädade jag min hy, mitt hår och peelade min kropp. Hela jag bara vibrerade skönt!

Vad hände

Söndagen var en intressant dag på många sätt, satte mig ner och skrev lite. Läste det jag skrivit och inser att jag älskar mig själv otroligt mycket. Låter det konstigt? Är så fokuserad på det jag ärgöra och var jag hämtar hem min egen inre makt. ÄLSKART!

GÖRA DET JAG ÄLSKAR-VILL DU HJÄLPA MIG-SÅ KAN JAG HJÄLPA DIG

Jag började detta inlägg med att säga att jag tappade det jag vill skriva om här, på bloggen. Vet att jag vill skriva om de olika meditaitonsteknikerna jag gärna gör, skulle vilja skriva mer om tips och tips på vanor för att du lättare kan leva efter din egen Bibel, vill skriva mer om mina joser och kanske lite djupare om min egen resa kring att älska och attrahera pengar utan att bli girig. Men vad du vill läsa?! Egentligen?

VÄCKA, UTVECKLA ANDLIGA TRO OCH GE DIG PERSONLIG TILLVÄXT

Att väcka dina andliga sidor innebär å ena sidan att träna mentalt, reflektera, återhämta dig och ha koll på dina vanor för en egen personlig tillväxt. Å andra sidan handlar det om att hämta kunskap och praktisera det som gör dig passionerad. Andligt är så brett område. Det är som att säga att jag verkar inom miljö, teknik eller inom handel. Så stort så brett och även i varje område går det att verkligen nörda ner sig eller inte.

TIPS – GÖR ETT A4 FYLLD MED DIN VISION – DINA KAPITEL UTAN ORD

Så, nu tränar jag vidare, dels för att utveckla mig själv ännu mer och kunna fortsätta bygga på min vision att inspirera fler och eliminera onödig stress och rädsla som programmeras här på jorden. Det viktigaste för mig, för att alltid hålla i mig och mitt högre syfte är att jag alltid har mitt A4-ark, där jag har mitt livssyfte och min vision glasklar. Då vet jag när energier påverkar hur jag ska fortsätt fatta kloka beslut som tar mig dit jag så uppenbart ska.

Till ditt ljusaste jag,

din Rebecka

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.