Pengar & Ödmjukhet – tiden är här för en bättre relation.

Foto: Kristin Hylén Plats: min altan i Linköping

Varje månad har jag, sedan en liten tid tillbaka, gett dig möjligheten att lyssna, ta del av och använda lite av mina kunskaper i kombination med en meditation. Jag gör det helt fritt för att jag älskar att ge. Så bli inte orolig, jag kommer fortsätta och faktiskt, jag kommer ge bort ännu mer framöver.

Så den första varje månad kommer jag ge dig något jag kallar Mind & Meditation.

NU ÄR DET DAGS IGEN

Du som följt mig en tid vet också att jag kanaliserar de mesta av mina meditationer, mina vägledda samtal och du vet att jag i grunden är elitidrottscoach. I våras när allt var lite rörig och jag förstod att människor behövde mer ro än någonsin, satte jag samman dessa två kompetenser och skapade Mind & Meditation. Uppskattades så jag har fortsatt.

Det handlar om att du kan ge dig själv en stund där du får ett par frågor, funderingar och kunskap kring ett ämne och sen får du 13-15 minuters avspänning, ett verktyg av många inom mental träning som lugnar ner kortisolproduktionen. Och ger många andra effekter som gör att du hör din egen inre röst tydligare.

Du kan vila hela vägen igenom denna stund. Bara följa min röst. Totalt får du en stund på ca 20-22 minuter till dig själv, för att öka din egen personliga tillväxt. Och jag kallar detta Mind & Meditation för att det är en kombo mellan att tänka, känna och bara vara med din egen kropp och sinne. Och tro mig – det kommer aldrig vara en slump eller tillfällighet att du lyssnar.

MIND & MEDITATION – augusti

Det är augusti och därför är det hög tid att ta del av denna månads meditation. Jag kanaliserade och det vi ska titta på handlar om din egen relation till pengar och samtidigt vara de ljusbärare vi påstår oss vara, pengar och ödmjukhet – se vad det innebär för dig.

LÄNKEN TILL FILMEN

Så varsågod denna är din att använda i tid och otid. https://youtu.be/IrXQNfp63ow

Du kommer till ByButeos youtube-kanal och håll i, jag är ny på teknik, men attans vad jag är hungrig på att lära mig mer *ler gott*

Vill du kika in på min egen inspirationssida på ByButeo? https://www.bybuteo.se/meditation/mindmeditation/

ByButeo ger bort kunskap. Vi är flera som inspirerar i våra kompetenser där. Så varsågod – där får du fler möjligheter att komma till oss som arbetar med personlig utveckling på något sätt.

Mina kollegor är fantastiska på att ge bort sina kunskaper och inspirera dig i din personliga tillväxt. Så använd det du vet kanske kan göra och få dig att må ännu bättre.

Med dessa ord önskar jag dig en fin augusti och var ditt bästa, gör ditt bästa.

Till ditt ljusaste jag,

Rebecka

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.