Lag numer 1: Den universella enheten.

Träna på att ge din energi ett eget fokus
Ibland behöver vi sikta i mitten av vårt eget energifält för att kunna förstå mer om hur du ska bidra i ett större sammanhang här på jorden.

Jag var djupt inne i en meditation när det viskades till mig att jag behöver lita och förstå de 12 orden. Fanns det inte fler ord jag behövde förstå tänkte jag? Vände och vred på det ett bra tag och trodde jag blivit lite knasig av allt mediterande.

Men så en dag, efter några väldigt synkroniserade tillfällen, sa det bara klick. Sedan dess har jag inte bara varit nyfiken på just ord, utan också om universums oövervinnerliga ord i form av lagar.

Behärska de 12 universella lagarna och du bemästrar ditt liv

Med mina kunskaper som mental tränare och meditatör och med min nyfikenhet kring det universella och andliga blev jag verkligen glad när jag fick upp kunskapen om att det finns fler lagar än “attraktionslagen” Vet att jag tänkta att om jag blir glad över att förstå mitt eget universum ur fler perspektiv, hur glad kan då andra inte bli?!

Idag kör vi igång dina möjligheter att öka din kunskap. Du väljer om du vill träna dig i att successivt använda dem för att förbättra helheten och bemästra ditt liv, eller inte. Vill du låter du varje dag få bli en träning i att förstå hur varje pusselbit samverkar. Din uppgift kan vara att träna och vara mer dig själv med lagarna än någon annanstans.

Nu kör vi igång, 12 veckor för att älska dig själv ännu mer och nå dina framgångar på ett helt nytt och harmoniskt sätt. #12veckor#12universellalagar

VAD GÖR DETTA FÖR MIG

Precis som de sju framgångsfaktorerna inom mental träning, är de 12 huvudsakliga universella lagarna bitar i ett pussel som fungerar som vägledande principer. Att förstå dessa visar dig hur du kan bemästra livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att leva som du lär. Nå dina mål och leva i din passion.

Lagarna visar dig hur du hamnade där du är, hur du litar på dig själv, andra och universum och hur du använder lagarna för att skapa flöde för att komma någon annanstans. Med andra ord, universums lagar ger dig en färdplan för hur du kan leva ditt bästa liv.

Är du redo att verkställa dessa lagar? Fortsätt läsa för att lära dig mer om vad de 12 lagarna i universum är, hur de påverkar våra liv och tips om hur man utnyttjar deras makt.

1. Lagen om en universell enhet

En del säger “lagen om gudomlig enhet” andra packar bort lagen om gudomlighet för det är förknippat med gud. Många säger “lagen om universell enhet. Det tilltalar mig då jag utgår ifrån universums alla energier. Nåväl. Du får göra som du vill med ordet. Bara du känner dig bekväm och gärna lite stolt över ditt beslut.

Den gudomliga enhetens lag är MVP, Most Valuable Player, för de universella lagarna, genom att den är den som alla andra bygger på. Denna lag säger att allting hänger ihop genom skapelsen. Varje cell i dig hänger, form eller innehål, på något sätt ihop med resten av universum som du rör dig i, genom eller med.

Det betyder att allt du gör har en krusningseffekt, allt hänger ihop och påverkar kollektivet – inte bara dig själva. Denna princip handlar om att förstå ditt högre syfte, vara i självförbättring och komma ihåg att dina handlingar både spelar roll och gör skillnad. För fler än bara dig.

Att i varje beslut göra allt du kan för studie för att leva som du lär, utan att bli högmodet eller dryg, utan alltid inse att du samtidigt bara är ett litet, litet, litet sandkor i ett så mycket större sammanhang.

VAD SKA DU TRÄNA PÅ FÖR ATT ANVÄNDA DENNA LAG TILL MAX I DITT LIV I DENNA VECKA? OBEROENDE VAD ANDRA GÖR.

Finns det något du behöver fråga om eller något du funderar över – skriv här nedan – jag svarar gärna och kanske, kanske kanske ställer du samma fråga som någon annan också behöver ha svar på. Tillsammans gör vi varandra bättre.

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.