Vi tittar på Vibrationslagen, lag nummer 2.

Nu pratar vi kombinationen mellan mental, andlig och världslig utveckling ur det högre perspektivet. Det som skapar din personliga tillväxt. Vi ska vi titta in på lag nummer två och se hur den går in i ditt liv. Men en fråga jag fått är under veckan är; varför kan jag inte använda de universella lagarna en och en?

Eftersom allt är energi och all energi är i förhållande till något annat är det enkelt. Det går inte rent kvantfysiskt att rycka en lag ur sitt sammanhang och tro att de andra lagarna inte påverkar resultatet. Lag nummer ett visade oss det. Allting hänger ihop, på något sätt. Svårare än så behöver det inte vara.

Så om du på något sätt tror att dina tankar och känslor har med din tid här på jorden att göra och om du förstår att du inte kan tänka större än du känner, vet vi att det går att designa det liv och de resultat du vill. Frågan är hur. Det finns många svar, men låt oss förstå att dina 5 procent av medvetenhet är en litet, litet, litet sandkorn i hela universum, men en relativt stor del av dina vardagliga beslut.

VARFÖR SKA DU LÄRA DIG ATT FÖRSTÅ DE UNIVERSELLA LAGARNA?

Att bära kunskap är en sak, att bryta ovanor och lämna drama är en annan, att testa dig fram här på jorden ger dig möjligheter att vara din egen skapare. Din egen ledare. Precis som de sju framgångsfaktorerna inom mental träning, är de 12 huvudsakliga universella lagarna bitar i ett pussel som fungerar som vägledande principer, i ditt universum utifrån dig.

 Att förstå dessa manipulerande krafter visar hur du kan bemästra livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att leva som du lär. Nå dina mål och leva i din passion. Skapa din verklighet, leda och ledas, allt utifrån ditt bästa och mest äkta i alla typer av ledarskapsfrågor.

FÖRSTÅ DIN HISTORIA GENOM DE UNIVERSELLA LAGARNA

Lagarna visar dig hur du hamnade där du är, hur du litar på dig själv, andra och universum och hur du använder lagarna för att skapa flöde för att komma någon annanstans. Med andra ord, universums lagar ger dig en färdplan för hur du kan leva ditt bästa liv.

Är du redo att verkställa dessa lagar? Fortsätt läsa för att lära dig mer om vad de 12 lagarna i universum är, hur de påverkar våra liv och små tips om hur du kan använda deras makt för att äga ditt eget liv. Utan att manipulera andra, men påverka andra utan att projicera och forcera. Idag tar vi oss an lag nummer två.

2. Lagen om vibration

Låt mig med glimten i ögat börja med att berätta att jag inte är kvantfysiker, men jag älskar allt som har med energi att göra. Därför vill jag, innan vi fortsätter läsa om lagen om vibration, förstå att allt i universum vibrerar, stort som smått. Allt i detta universum bär en vibration som är unik, en urvibration. Det betyder att du är den du är, ja utifrån urvibration, men inte utifrån ord, tankar, känslor, rutiner, vanor , beteenden och beslut. De bitarna går alltid att ändra så det stämmer i nuet och in i framtiden. Jag kallar det personlig tillväxt. Andra säger andlig utveckling, personlig utveckling, ledarskap. Kärt barn har många namn. Det viktiga för dig att greppa är möjligheten och vikten av att vibrera du, vara du.

TIPS PÅ HUR DU VET ATT DU VIBRERAR INTE I DIG

För att se hur din egen urvibration är kan bilden på dina vänner ge dig en riktigt bra ögonblicksbild av vad din vibrationsfrekvens är. Och tro mig, du vet att du inte lever i din urvibration när det skaver i vardagen. Lite tips på hur du kan märka detta:

  • “hamnar” i trubbel allt för ofta
  • kanske inte hamnar i något är i tistess
  • rädda för utmaningar
  • andra är idioter
  • inte vågar vila eller tror du kan missa saker
  • konstant vill fixa och lägga saker tillrätta
  • duckar för att genomföra dina drömmar
  • saknar harmoni i vardagen

För att ändra någonting behöver du helt enkelt se över dina beslut och rutiner. Det sker inte bara genom tankens kraft. Du behöver göra dig själv medveten vad du gör för att vara den du är. Kanske tid att locka fram vanor som vibrerar i samklang med din egen vibration?

När du vibrerar i din egen vibration vill Du inte sätta dig eller andra i trubbel. Du vill inte projiciera eller forcera för att få din vilja igenom, du gör dig själv bättre och du lever allt oftare i harmoni, oberoende vad andra säger, tycker eller tänker om dig. Du älskar dig själv helt enkelt.

FREKVENS, VIBRATION, HERTZ, ENERIG

Allt i universum vibrerar på en nivå. Allt attraheras ena sekunden till varandra, det som är lika och ibland attraheras olika till varandra. Ja, allt i detta universum bär en vibration som är unik för sig själv som bär konstant rörelse och energi med sig. 

För att förstå vibration behöver du förstå att allt (!) vibrerar. Ord, tankar, känslor, beteenden, beslut, allt. Därför är det viktig att våga vara läkt, hel i nuet. Läka dig och veta och känna din självbild. Ha en bra självkänsla och ett gott självförtroende och vara medveten om din egen mentala och andliga utveckling. Det påverkar nämligen din förmåga att vibrerar i din nutid och in i din framtid. Alltså inte vakna varje morgon och tänka på något som hände igår eller agera på personer utifrån något som har hänt. Inte låta dig vibrera på grund av något någon annan lägger in i din cirkel.

LÅT OSS TA IN LAGEN I VARDAGEN –
DET HANDLAR OM DIN SJÄLVBILD OCH DINA BESLUT

När du reagerar, agerar och håller i något som har varit eller som inte är ditt, ställer du in dig på något som vibrerar utifrån dåtid, det förflutna. Något som är lägre än det du kanske önskar och brinner för. Låt gamla sanningar ersättas med nya. Hjärnan ser allt i bilder och allt för många jag möter låter det gamla bestämma snarare än att det är Du som bestämmer.

För att designa ditt det liv och leva i dina önskade målbilder utan att känna att det skaver, behöver du vara äkta, ärlig och transparent. Denna andra lag, vibrationslagen handlar om ditt eget ansvar för det du är, gör och beslutar om. Varje ny dag. När du är ansvarsfull i din vibration blir det lättare att börja jobba med alla de andra lagarna, oberoende hur andra i din närhet vibrerar eller inte.

VAD SKA DU TRÄNA PÅ FÖR ATT ANVÄNDA DENNA LAG TILL MAX I DITT LIV I DENNA VECKA? OBEROENDE VAD ANDRA GÖR.

Finns det något du behöver fråga om eller något du funderar över – skriv här nedan – jag svarar gärna och kanske, kanske kanske ställer du samma fråga som någon annan också behöver ha svar på. Tillsammans gör vi varandra bättre. 

Till ditt ljusaste jag, 
Rebecka 

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.