3. Korrespondenslagen – din brevväxling med universum.

Denna lag säger att mönster upprepas i hela universum. Det är en bra lag att ta med på din personliga och andliga utveckling. För om universums mönster verkligen upprepas kan du se detta som en spegel av vad som händer inuti dig just nu. Tänk “Som ovan, så nedan. Som inom, så utom”

Vi vill att du ska förtå att denna lag vill säga och göra det enkelt för dig. Livet händer för dig, inte mot dig. Och det du ser i ditt liv är saker du kan gasa ifrån eller bromsa in och hämta mer om. Om ditt liv är kaotiskt och frustrerande, beror det på att det kan finns kaos och frustration inuti. Om ditt liv verkar lugnt och händelselöst, beror det på att du känner fred och långsamt honom dig. I varje oroande eller glädjefylld situation föreslår vi att du frågar vad situationen kan visa dig om dig själv och vad du ska fortsätta utveckla eller bli medveten om.

Lag nummer tre, kan ses som upprepningar. Men jag vill se det som en brevväxling mellan mig och universum. En brevväxling där jag ges möjlighet att reflektera över mina dagar och inte bara konstatera vad som sker, älta eller vara påväg. Att utvecklas andligt handlar inte om att bära mest kunskap, det handlar att utveckla din medvetenhet, din mentala styrka också. Likaväl som du ska använda den styrkan här på jorden. Allt annat blir ren kunskapsinhämtning och inte så mycket av med din personlig tillväxt.

Att förstå universum har hjälpt mig att hålla i något när kunskapen om människans hjärna och hjärta tagit…slut. För mig handlar det om att skapa mer personlig tillväxt.

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

Vintergatan, Universum, Personen

VARFÖR SKA DU LÄRA DIG ATT FÖRSTÅ DE UNIVERSELLA LAGARNA?

Att bära kunskap är en sak, att bryta ovanor och lämna drama är en annan, att testa dig fram här på jorden ger dig möjligheter att vara din egen skapare. Din egen ledare. Precis som de sju framgångsfaktorerna inom mental träning, är de 12 huvudsakliga universella lagarna bitar i ett pussel som fungerar som vägledande principer, i ditt universum utifrån dig.

 Att förstå dessa manipulerande krafter visar hur du kan bemästra livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att leva som du lär. Nå dina mål och leva i din passion. Skapa din verklighet, leda och ledas, allt utifrån ditt bästa och mest äkta i alla typer av ledarskapsfrågor.

FÖRSTÅ DIN HISTORIA GENOM DE UNIVERSELLA LAGARNA

Lagarna visar dig hur du hamnade där du är, hur du litar på dig själv, andra och universum och hur du använder lagarna för att skapa flöde för att komma någon annanstans. Med andra ord, universums lagar ger dig en färdplan för hur du kan leva ditt bästa liv.

Är du redo att verkställa dessa lagar? Fortsätt läsa för att lära dig mer om vad de 12 lagarna i universum är, hur de påverkar våra liv och små tips om hur du kan använda deras makt för att äga ditt eget liv. Utan att manipulera andra, men påverka andra utan att projicera och forcera.

VAD SKA DU TRÄNA PÅ FÖR ATT ANVÄNDA DENNA LAG TILL MAX I DITT LIV I DENNA VECKA? OBEROENDE VAD ANDRA GÖR.

Finns det något du behöver fråga om eller något du funderar över – skriv här nedan – jag svarar gärna och kanske, kanske kanske ställer du samma fråga som någon annan också behöver ha svar på. Tillsammans gör vi varandra bättre. 

Till ditt ljusaste jag, 
Rebecka 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.