4. Attraktionslagen – speglar din stora andliga utveckling.

Den mest kända lagen av dem alla. Välpaketerad och välformulerad genom många härliga förebilder. Jag möter dock människor som missförstår och fyller lagen med rädslor eller ilska. Inte enkom utifrån känslor, vilket är ok, men med attityden.

Denna lag är allt annat än det rädsla och sorg. Den är som en liten spegel för din andliga utveckling. Kanske är du en av de som blir frustrerad när lagen inte funkar? Tankarna börja spinna i försvar och du börjar förklara dig för universum och dig själv varför du känner på ett visst sätt. Desto mer den inte leverera desto mer ökar dina dåliga tankarna, din tro försvagas och kanske blir du till slut övertygad om att negativa känslor kan förstöra livet och din andliga utveckling.

LAGEN ÄR ALLT ANNAT ÄN STRAFFANDE

Lag nummer fyra, lagen om vibrationer i handling. Att bli rädd för dåliga tankar, negativt laddade känslor eller låga vibrationer är inget vi inte får lov att känna eller äga. Men många jag tränar blir rädda att dåliga tankar eller låga vibrationer på något sätt kan förstöra deras liv. Och till viss del kan det vara sant. Det kan vara som ett trassligt garnnystan vi behöver reda ut för att se var och varför du inte vibrerar i det du vill. DÄRAV blir de andra lagarna mer viktiga än enkom attratkonslagen.

Det är okej att känna känslor som ilska, oro, frustration, sorg och allt där emellan. Det intressant är vilken attityd du kliver in med och vart du riktar dina känslor. Att få dåligt samvete när det lugnat ner sig kan vara bra om du ska ha dåligt samvete. Men det kan också vara det som skapar en blockering om det är så att det dåliga samvetet inte är ditt. Det är i dessa lägen många får för sig att lagen inte funkar eller att du tänker och känner fel.

Men lagen är allt annat än en bestraffning. Attraktionslagen är en utomordentligt spegel av ditt eget egenvärde och din egen inställning. Du är idag omgiven av resultatet av alla beslut du har gjort tidigare och du är fullt kapabel att glädjas med dem eller fatta andra beslut och locka till dig en annan uppsättning av omständigheter och resultat. Detta ska du ta fäste på utifrån alla beslut du ska ta idag. FÖRÄNDRA dina beslut, ditt görande och du ska se att du förändrar dina tankar och känslor och snart börjar vibrera på det du vill attrahera.

Så se allt du får som en spegelbild av vad du behöver förändra i det du agerar på. Inte utifrån vad någon annan lägger till bordet utan vad lägger du på bordet utifrån vad som redan ligger där. Är du med på attityden, skillnaden på inställning till ditt eget ansvar?

“Att förstå de 12 lagarna visar oss hur du kan behärska livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att nå det liv du önskar leva. Mental träning är en bra metod för att behärska lagarna” 

Universumets 12 andliga lagar och vad de menar

Attrationslagen är en av de 12 andliga lagarna i universum

För att arbeta med, och inte mot attraktionslagen behöver du lära känna de andra lagarna och låta deras förbindelser med varandra verka till din fördel. Många jag möter förstår inte de andra lagarna och kan då uppleva att de hindras av att attrahera fullt ut. Kanske upplever du dig förvirrad, ensam eller bara sökande i attraktionslagens armar. Det kanske till och med känns som att allt går fel för dig, oavsett hur bra du tror att du har koll.

Som du antagligen redan vet, berättar Law of Attraction för oss att lika attrahera lika. Men för att förstå det behöver vi också förstå lag nummer två, vibrationslagen och trean, men även de övriga. Det hänger ihop. 

Så för att få de saker du önskar av livet vill jag att du tar reda på hur du kan vibrera på samma frekvens som det du önskar. Hur känns det att vibrera på samarbete, kärlek och tvåsamhet? Vad säger kroppen? Var känns det och vad händer i tankarna och med bilderna som poppar upp i huvudet?

Den mer allmänna lektionen brukar vara att du ska vara positivt, proaktivt och kärleksfullt, då lockar du mer av detsamma in i ditt liv. Parallellt med kunskapen om att pessimism, rädsla och slöhet att leda dig till mer negativa upplevelser i alla livets aspekter. Men har hjärnan fortfarande kontroll och hjärtat är blockerat kommer det du ska attrahera “störas” av gamla bilder och erfarenheter. Det är här kunskap om den mentala processen kan komma väl till pass.

För vi människor måste få känna känslor. Och ja, känslor kan vara negativt eller positivt laddade och det får lov att vara så. Men vi behöver förstå mer om hur du ska använda känslor smart. Hur du ska handskas med dem. Ha koll på attityd, självbilden och ditt engagemang. Det är så du lär dig vibrera på den inställning du vill agera på. Om du använder den kunskapen kommer din känslor att svalkas av snabbare och lättare och därmed kommer du kunna vibrerar och attraherar mer av det du vill.

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

Vintergatan, Universum, Personen

VARFÖR SKA DU LÄRA DIG ATT FÖRSTÅ DE UNIVERSELLA LAGARNA?

Att bära kunskap är en sak, att bryta ovanor och lämna drama är en annan, att testa dig fram här på jorden ger dig möjligheter att vara din egen skapare. Din egen ledare. Precis som de sju framgångsfaktorerna inom mental träning, är de 12 huvudsakliga universella lagarna bitar i ett pussel som fungerar som vägledande principer, i ditt universum utifrån dig.

 Att förstå dessa manipulerande krafter visar hur du kan bemästra livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att leva som du lär. Nå dina mål och leva i din passion. Skapa din verklighet, leda och ledas, allt utifrån ditt bästa och mest äkta i alla typer av ledarskapsfrågor.

FÖRSTÅ DIN HISTORIA GENOM DE UNIVERSELLA LAGARNA

Lagarna visar dig hur du hamnade där du är, hur du litar på dig själv, andra och universum och hur du använder lagarna för att skapa flöde för att komma någon annanstans. Med andra ord, universums lagar ger dig en färdplan för hur du kan leva ditt bästa liv.

Är du redo att verkställa dessa lagar? Fortsätt läsa för att lära dig mer om vad de 12 lagarna i universum är, hur de påverkar våra liv och små tips om hur du kan använda deras makt för att äga ditt eget liv. Utan att manipulera andra, men påverka andra utan att projicera och forcera.

VAD SKA DU TRÄNA PÅ FÖR ATT ANVÄNDA DENNA LAG TILL MAX I DITT LIV I DENNA VECKA? OBEROENDE VAD ANDRA GÖR.

Finns det något du behöver fråga om eller något du funderar över – skriv här nedan – jag svarar gärna och kanske, kanske kanske ställer du samma fråga som någon annan också behöver ha svar på. Tillsammans gör vi varandra bättre. 

Till ditt ljusaste jag, 
Rebecka 

2 thoughts on “4. Attraktionslagen – speglar din stora andliga utveckling.

 1. Jag jobbar med äldre och jag älskar det. Jag älskar dem men jag ger och ger jag får oftast tillbaka av dem men jag känner mig dränerad😏. Vem kan ladda mig? Jag har en dotter 21 åroch en sambo som är bra men.. känner inte alltig att dom kan ladda mig. Tror att jag har healande i mig men andra tycker man är lite knasig. Jag tror också på att jag vart spansk i ett annat liv.

  1. Hej Katarina,
   Låt andra tycka att du är knasig, det får stå för dem =) Att veta vad du varit i andra liv är något som ska ge dig kraft i att fortsätta din väg eller förstå vad du behöver byta för att inte upprepa gamla mönster och beteenden. Vi ska inte gå in på det djupare här tänker jag.

   Att vara dränerad kan bero på många olika saker. Kanske är du splittrad i tankarna, känslorna eller att det hela krockar med vad du egentligen vill vara någonstans.

   Kolla när jag är på linjen och är inloggad. Vill du få ett sms nästa gång jag loggar in så slipper du leta… Smsa: 71440
   Skriv: Rebecka så går allt per automatik <3

   Ser fram mot vårt samtal <3
   Varm kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.