5: lagen. Visa och du känner det du ska få mer av.

Vintergatan, Universum, Personen

Lagen om inspirerad handling: 
Den lag vi ska kika in på idag är nära besläktad med attraktionslagen. Det handlar inte om att följa en plan, utan det handlar om att använda din egen inre förmåga att ge dig själv en knuff. En knuff genom att göra en inspirerande handling. Alltså en skonsam knuff som bjuder in till det du vill ha mer av i ditt liv.

Vill du se det på det sättet?

Medan lagen om attraktion handlar om att vibrera i linje med vad du än vill, handlar lagen om inspirerad handling om att vidta åtgärder för att förverkliga det du vill. Så du kan verkligen skapa visionskort, men det är mycket viktigare att ta fysiska steg för att flytta dig närmare din vision.

Jag har fått frågan om hur jag själv gör för att leva efter lagarna. Och mitt enkla svar blir, jag lär mig mer om hur det ser ut i mig och i min verklighet när jag följer lagarna. Är du med, jag gör mer av det jag vill se mer av, glädje eller skratt. Och på så sätt vibrerar mer av det jag villl och attraktionskurvan går ubåt.

Hur gör jag då?

För att utöva denna lag, eller de andra, behöver jag sakta ner, bli tyst och skapa utrymme för min egen interna vägledning. Prova gärna lite till för att se vad du ska göra för handling. Själv fick jag häromdagen ett magiskt besked, istället för att bara låta det glida förbi valde jag att dansa loss, skrika och fira. Jag har nämligen bett om att få mer glädjebesked i min vardag. Så jag la till och med ut det på min Instastory. Tror du jag märker att jag allt oftare får glädjebesked? *ler varmt*

När du släpper ditt behov av att ordna och kontrollera hur saker kommer att fungera och istället är öppna för alla möjligheter, ger det utrymme för nya sätt att uppnå ditt mål. Kanske blir det på sätt som du inte ansåg att det skulle lösas på, men tro mig. När du bjuder in i handling det du vill ha mer av, kommer de andra sättet kännas mest naturligt. Du kommer märka hur du känner dig buren, det är en fin förmåga, att vara buren.

Det krävs mer än positiv inställning

Att ha en positivt inställning och visualisera det du önskar tror många är tillräckligt, men så är det inte. Det är som att säga att du tränar mental styrka är i joggingspåret eller som att rycka en mening ur en bok och tro du har läst boken. Du behöver ta inspirerade steg till det du vill ha, koppla på en handling som får dig att känna det du önska dig mer av. Oavsett om det är ett stort eller litet steg kommer det hjälpa dig direkt att attrahera det du ber om eller öka överflödet i det du söker.

FÅR JAG BJUDA IN DIG?

För en tid sen startade jag en grupp för att träna i att hjälpa andra i ÖVERFLÖD. Det är ett maraton att skapa de energier du vill se mer av. Kika in och titta till oss och se om du vill köra ett maraton på 21 dagar av överflöd. Du hittar oss på denna länk: https://www.facebook.com/groups/307559687190325

Det är Deepak Chopra som är skaparen av detta upplägg, jag förmedlar.

“Att förstå de 12 lagarna visar oss hur du kan behärska livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att nå det liv du önskar leva. Mental träning är en bra metod för att behärska lagarna” 

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

Vintergatan, Universum, Personen

VARFÖR SKA DU LÄRA DIG ATT FÖRSTÅ DE UNIVERSELLA LAGARNA?

Att bära kunskap är en sak, att bryta ovanor och lämna drama är en annan, att testa dig fram här på jorden ger dig möjligheter att vara din egen skapare. Din egen ledare. Precis som de sju framgångsfaktorerna inom mental träning, är de 12 huvudsakliga universella lagarna bitar i ett pussel som fungerar som vägledande principer, i ditt universum utifrån dig.

 Att förstå dessa manipulerande krafter visar hur du kan bemästra livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att leva som du lär. Nå dina mål och leva i din passion. Skapa din verklighet, leda och ledas, allt utifrån ditt bästa och mest äkta i alla typer av ledarskapsfrågor.

FÖRSTÅ DIN HISTORIA GENOM DE UNIVERSELLA LAGARNA

Lagarna visar dig hur du hamnade där du är, hur du litar på dig själv, andra och universum och hur du använder lagarna för att skapa flöde för att komma någon annanstans. Med andra ord, universums lagar ger dig en färdplan för hur du kan leva ditt bästa liv.

Är du redo att verkställa dessa lagar? Fortsätt läsa för att lära dig mer om vad de 12 lagarna i universum är, hur de påverkar våra liv och små tips om hur du kan använda deras makt för att äga ditt eget liv. Utan att manipulera andra, men påverka andra utan att projicera och forcera.

VAD SKA DU TRÄNA PÅ FÖR ATT ANVÄNDA DENNA LAG TILL MAX I DITT LIV I DENNA VECKA? OBEROENDE VAD ANDRA GÖR.

Finns det något du behöver fråga om eller något du funderar över – skriv här nedan – jag svarar gärna och kanske, kanske kanske ställer du samma fråga som någon annan också behöver ha svar på. Tillsammans gör vi varandra bättre. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.