6. Lagen om relationen mellan energi – E = mc²

LAGEN OM ENERGINS EVIGA FÖRVANDLING. Så jag älskar denna lag! Efter som allt är energi. Allt, allt och det enda som existerar. Att dessutom veta att all energi har relation till den energi den möter får mig att vilja förstå mer.

Det ger mig en nyfikenhet för kunskapen och kanske ställer jag högre krav på oss som pratar energi. För hur många gånger har du sagt något som handlar om energi, utan att kanske veta vad du förmedlar för energi, hur du gör eller att du gör?Och då talar vi om det jag jobbar med, medvetenhet.

ÄR ALLA MEDVETNA

Vi människor är medvetna om att vi är medvetna, men det betyder inte att vi fattar medvetna beslut. Tvärtom vet vi att du fattar 2-5% av dina beslut i medvetenhet.

Övriga beslut fattas på det undermedvetna och i det omedvetna, instinkten. Jag har gjort det och jag tror du också varit omedveten och agerat på instinkt. Utan att kanske förstå hur det påverkar, dig och andra.

Den lag vi ska titta närmare på dag, fick mig att börja titta in på kvantfysik för att få förstå mer om attraktion, universella lagarna och ja, att vara människa på jorden. Nu ber jag dig inte göra gå all in i kunskap om du inte vill, men ha i baktanken att det finns alltid mer att lära sig eller inte kan vara avväpnande och skönt. Och vill du förstå mer om dina egna blockeringar och vilken energi du behöver få in, hojta. Jag är här!

Lagen om ständig överföring av energi säger att allt runt omkring oss är i konstant flöde. Allt är energi och vi kan inte se alla dessa förändringar eftersom många av dem finns på atomnivå eller lägre, men de fortsätter förändra oavsett. Tänk dig att ord är energi, du hör det, det du tolkar ordet och det är energi. För dig och du kanske visar något som gör att du agerar. Dina beteenden är energi, dina blickar. ALLT!

Oavsett om du rör dig i näringslivet som chef, medarbetare eller i den offentliga sektorn som syrra eller läkare, så har ni samma verklighet att förhålla er till. Att inte öva upp medvetenheten i detta kan få er att skapa tunga energier. Tröga energier, som inte tar er dit ni ska eller får er att göra det ni ska. Men vem ska börja förbättra energin? Vem ska öka medvetenheten och våga förändra sig själv genom den mentala processen?!

ENERGITJUV ELLER ENERGIGIVARE

Vem du är får du bestämma själv, varje dag om du vill. Det är allt annat än ett statiskt tillstånd, däremot kan det vara skönt att veta vad du hänger upp dig själv på. Ditt syfte här på jorden så att säga. Bli trygg i det.

Lagen om ständig överföring av energi, säger att på en nivå utvecklas eller fluktuerar allt i universum. Varje handling föregås av en tanke, med tankar som själva har förmågan att så småningom manifestera sig i vår fysiska verklighet.

Har du någonsin varit kring en negativ person och känt din egen energi dalat: Du går plötsligt in i någon annans tankar, känslor och börjar tappa din positiva ton? Det är ett exempel – men det kan också fungera tvärtom: Högre frekvenser överför de lägre när de tillämpas med avsikt. Att veta detta kan göra att du aktivt försöker lyfta negativ energi runt dig bara genom tankar och handlingar.

LÄTTSAMT VS TRÖGFLYTANDE

Anledningen till att det är så viktigt att vara medveten om denna lag är att den hjälper dig att se hur du kan utlösa det som gör det lätt. Att leva lätt betyder inte att allt är glättigt. Det betyder att det är lätt och positivt och inte trögflytande. OBEROENDE vad livet erbjuder. Gå med energin när det krävs, gå mot med annan energi när det krävs.

Tänk på att höga vibrationer kan utlösa förbättringar av låga vibrationer. Till exempel, om du vibrerar med låg frekvens, alltså har en attityd som är arg, irriterad, orolig, ledsen eller frustrerad och du utsätter dig själv för den höga frekvensen av en lycklig, uppmuntrande vän så kommer du naturligtvis att utlösa energitransmutation i dig åt det som det finns mest och störst chans att förbättra.

Vågar du träna? “Att förstå de 12 lagarna visar oss hur du kan behärska livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att nå det liv du önskar leva. Mental träning är en bra metod för att behärska lagarna” 

FÅR JAG BJUDA IN DIG?

För en tid sen startade jag en grupp för att träna i att hjälpa andra i ÖVERFLÖD. Vibrera och träna på de 12 lagarna i vardagen. Det är ett maraton att skapa de energier du vill se mer av. Kika in och titta till oss och se om du vill köra ett maraton på 21 dagar av överflöd. Du hittar oss på denna länk: https://www.facebook.com/groups/307559687190325

Det är Deepak Chopra som är skaparen av detta upplägg, jag förmedlar.

Till ditt ljusaste jag,
Rebecka

VARFÖR SKA DU LÄRA DIG ATT FÖRSTÅ DE UNIVERSELLA LAGARNA?

Att bära kunskap är en sak, att bryta ovanor och lämna drama är en annan, att testa dig fram här på jorden ger dig möjligheter att vara din egen skapare. Din egen ledare. Precis som de sju framgångsfaktorerna inom mental träning, är de 12 huvudsakliga universella lagarna bitar i ett pussel som fungerar som vägledande principer, i ditt universum utifrån dig.

 Att förstå dessa manipulerande krafter visar hur du kan bemästra livet på alla nivåer och ge dig insikter om vad du kan göra för att leva som du lär. Nå dina mål och leva i din passion. Skapa din verklighet, leda och ledas, allt utifrån ditt bästa och mest äkta i alla typer av ledarskapsfrågor.

FÖRSTÅ DIN HISTORIA GENOM DE UNIVERSELLA LAGARNA

Lagarna visar dig hur du hamnade där du är, hur du litar på dig själv, andra och universum och hur du använder lagarna för att skapa flöde för att komma någon annanstans. Med andra ord, universums lagar ger dig en färdplan för hur du kan leva ditt bästa liv.

Är du redo att verkställa dessa lagar? Fortsätt läsa för att lära dig mer om vad de 12 lagarna i universum är, hur de påverkar våra liv och små tips om hur du kan använda deras makt för att äga ditt eget liv. Utan att manipulera andra, men påverka andra utan att projicera och forcera.

VAD SKA DU TRÄNA PÅ FÖR ATT ANVÄNDA DENNA LAG TILL MAX I DITT LIV I DENNA VECKA? OBEROENDE VAD ANDRA GÖR.

Finns det något du behöver fråga om eller något du funderar över – skriv här nedan – jag svarar gärna och kanske, kanske kanske ställer du samma fråga som någon annan också behöver ha svar på. Tillsammans gör vi varandra bättre. 

2 thoughts on “6. Lagen om relationen mellan energi – E = mc²

 1. Jag har kommit bra bit på vägen och jag vågar ! Bara det har stannat upp för få spegelvända verktyg och metoder mot sånt inte har med god av sikt i från. Det hoppar många ljusarbetare över tyvärr. Min åsikt är dem strutsar! Tids nog så löser det sig.
  Har visdom i en följer den. 😄

  1. Fint att läsa at du går på inväg och vågar se speglingarna Emma. Spegeln är ett fint verktyg. Skickar med dig att allt är kanske inte alltid speglingar utan ibland bara en reflektion från någon annans spegelbild <3

   Må så himla gott!
   Kram
   Rebecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.