Stress, vikt och gratis informationsträff.

Att meditera är inget unikt, men vi vet att meditation eliminerar onödig stress, stärker din självbild och ökar din lycka. På min egen resa har jag upptäckt att meditationen inte bara läkt mig, den har gett mig lite mer och nu vill jag dela med mig av detta till dig.

Du som läser denna blogg vet att jag försökt bjuda in till olika seminarium och gjort det ena efter det andra för att erbjuda dig kanske det du söker. Nu vill jag prova igen. Denna gång är det GRATIS!

Meditationstekniken jag använt har verkligen hjälp mig att ge mig själv en värdefull, sundare livsstil. Men också gladare och mer skrattfyllt. Och jag vill inte bara berätta om resultatet, jag vill berätta hur jag gjort, varför och hur du kan ta del av den tekniken.

Jag vill möta dig, mig och kanske blir det ett oss i ett zoom-möte (är du rädd för zoom så löser vi det tillsammans – så låt inte rädslan hindra dig)

VAD SÄGER VETENSKAPEN

Ibland är det skönt att luta sig mot vetenskapen, ibland är det skönt att möta människor med egenupplevda händelser och ibland är det fantastiskt att kunna bestämma om du vill utforska något själv.
När det gäller stress och vikt, vet vi att många har problem med hunger, aptit och mättnadskänslan.

Inom vetenskapen säger de att det många gånger är hormonnivåerna som påverkar. Hormoner påverkas av stress och du stänger av dina känslor. Känslor är det som styr väldigt många beslut i ditt liv. Vi ska titta på delar av detta på vårt möte tänker jag.

JAG BJUDER INDU ÄR VÄLKOMMEN

TORSDAG 28/1 kl. 17.00 på en kostnadsfri info-träff. När du anmäler dig via ett hederligt mail till mig, rebecka(at)bybuteo.se får du sedermera en länk till mötet. Är du osäker på hur du laddar upp eller tar dig in på Zoom, så skriv det så kan vi ha en liten test innan.

Träffen tar ca 60-90 minuter beroende på ev. frågor.

EXTRA MÅNMEDITATION

För er som vill och kan stanna kvar efter träffen, kommer jag bjuda på en liten meditation. Det blir en avspänning och avslappningsmeditation och kanske kan du känna/dra nytta av det vi talar om i mötet. Det tar ca 20 minuter. Och kom ihåg, klockan 20.16 torsdag den 28/1 kliver månen in i sin fulla skepnad och jorden ligger mitt emellan solen och månen. Det kanske påverkar dig som låter dig påverkas och använda månen och solens kraft här på jorden.

Varm kram 
Rebecka
Är du intresserad: 
maila till mig på Rebecka(at)bybutoe.se
messa mig på 0708-18 87 00
haffa mig på Facebook/messenger - Rebecka Gabrielsson

 

Rebecka

Mitt högre syfte på jorden är att eliminera onödig stress och rädsla. Jag utgår alltid från attityden kärlek och vibrationen lycka, men som person är jag ändå rätt roligt bara jag får va lite ytlig och sarkastisk. I grund och botten är jag elitidrottscoach. Har arbetat på SM, EM och VM-nivå inom olika idrotter. Tog sen den forskningsbaserade processen, mental träning in i näringslivet och driver idag ett mentalt, digitalt och andligt gym, ByButeo. Men det var under mina år med Linköpings FC och de två SM-guld vi tog tillsammans med en kvartsfinal i Champions League som jag kom ut ur garderoben. Jag förstod min mediala förmåga att se energi i form av aura och änglar 2014. Accepterade min fallenhet att kunna vägleda genom andliga guider 2016 och har sedan dess varit här på Tarotguiderna. Men det var utifrån de världsspelare i fotbollen jag fick mod att utveckla en metod som grundat sig på forskning- eller evidensbaserade tekniker för återhämtning. Jag kallar tekniken MentalReikiMeditiation, MRM en teknik som tar avstamp i den japanska metoden Reiki, transcenderande meditationstekniker och mental avspänning. Den har jag i dag kurser i, om du vill veta mer kontakta mig bara. Min kunskap är bred och mina erfarenheter bär jag som kometens. Jag lever utifrån att religion handlar om att agera utifrån någon annans erfarenheter och andlighet handlar om modet att tro på dina egna upplevelser. Friheten däremellan är en dygd. I bloggen delar jag med mig av mina kunskaper i mentalträning, stresshantering, vibrationer och meditationer och självklart kommer du få träffa min man, vår familj, hunden Charlie och lite annat kring min egen personliga tillväxtresa. Har du något du vill fråga, vill att jag ska skriva om så hör av dig. Jag älskar när människor conectar i syfte att förstå eller utveckla utifrån att ingenting egentligen är rätt och ingenting är egentligen fel, eller? Till ditt ljusaste jag, Rebecka

En kommentar till “Stress, vikt och gratis informationsträff.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.