Meditation

Meditation är ett stort begrepp och det finns många som vill äga det. Men meditation kan inte ägas av någon annan än varje person. Det finns däremot olika perspektiv, möjligheter och varianter, men också olika tekniker i meditationerna.

ByButeo-meditation är en enkel teknik, med mycket möjlighet att utvecklas genom kunskap. Det handlar om att ge dig själv 2% av dagen för att göra de andra 98% bättre.

FÖRDELARNA

LESS STRESS

mindre stress

Forskare uppskattar att 80% av läkarbesöken beror på stressrelaterade orsaker. Meditation är ett kraftfullt stressavlastande verktyg. Stress är inte dåligt, men att låta hjärnan tro att du alltid har bråttom eller är i en akut situation förgiftar. BybuteoMeditation hjälper dig att hitta tillbaka till din naturliga återhämtningsförmåga. Lätt, så det nästan är pinsamt.

ÖKAD PRODUKTIVITET

Produktivitet

När kroppen är stressad och signalsystemet säger ”fly eller fäkta” minskar din mentala styrka markant. Förmågan att fatta beslut som gör dig och din omgivning bättre minskar. ByButeo-meditation minskar stressen. Den låter dig prestera fokuserat, var du än är. Att prestera ska inte stressa dig till oro och frustration, det ska väcka din nyfikenhet.

KÄNSLOR

känslor

Använd dina känslor smartare genom att träna din hjärna. Känslor är ett av de viktigaste signalsystemet hjärnan har för att få dig att reagera och kanske agera. Det handlar idag om att agera medvetet, inte instinktivt eller inprogramerat. En känsla varar cirka 7-12 sekunder, varar den längre vet du att det är dina tankar som påverkar. Känslor är en av de sex framgångsfaktorerna i mental träning. De vibrerar och har olika frekvenser. När du tränar ByButeo-Meditaiton tränar du hjärna för att förstå vad känslor vill berätta för dig.

MER KRAFT

energi

Tänk att hela 80 % av dina resultat beror på din styrka i den mentala processen. Därför är det väldigt viktigt att du vågar ge dig själv den kraft som behövs för att vara den bästa ledaren för dig själv, där du befinner dig. På så sätt kan du vara den bästa medarbetaren där du gör det du ska göra. Med din fulla styrka och kraft på bästa möjliga sätt. På så sätt blir ditt liv lite bättre. Det är du värd.