Om Rebecka

Det finns mycket att säga om min story.  Min resa har varit, som så många andra jordänglars och högkänsligas, väldigt utsatt. Jag bar och bär en naivitet jag alltid vill bevara. Jag vill använda den klokare och klokare. Men jag önskar att vuxna förstått min kompetens, mitt intellekt och min fallenhet på ett annat sätt redan när jag var liten.

Inte för att jag ville in i det där systemet och den där boxen. Ibland när jag önskar mig bakåt i tiden önskar jag att vuxna kunde låtit mig få verka i mitt system tillsammans med det förväntade, inte bara accepterat att jag var…känslig och många gånger blev utnyttjade eller använd. Men å andra sidan, om det hade skett hade jag kanske inte suttit här och skrivit OM REBECKA på en blogg för Vivi Linde. Att jag är här och du läser, det är för mig ett mirakel. 

 

 

Jo, jag är grym på mental träning. Jo, jag är elitidrottscoach i grund och botten. Jo jag har en kompetens och fallenhet kring energi och jag är väldigt bra på att se helhet och bibehålla lugnet. Jo, jag kan prata med änglar. Jo, jag förnimmer budskap och jo, jag kan se aura och energifält. Nej, jag ser inte döda. Nej jag arbetar inte med häxornas ritualer, även om jag tycker det är skitcooolt och nej, jag kan inte rena hus. Jag kan prata med energin jag känner och jag kan be ödmjukt om det vi önskar. Men ja, jag kan rena ditt enerigfält. Ja, jag är Reikiutbildad och utbildar reikielever och ja, jag kan träna dig att vibrera i din egen energi för att nå högre.

Jag har tre barn, en som jag bär vid min barm och två till som jag fostrat och älskar. Alla bor i sina egna bostäder idag. Min man och jag lever i Linköping och har möjligheten att även bo i Helsingborg. Jag driver ByButeo där jag jobbar med en fantastisk energi vid namn Loviza. Och jag driver Mindkicker med underbara energin Jonas. Att blogga ger mig själv energi och här får min kreativitet får utlopp. Skriva är min passion.

Jag älskar feedback. Jag längtar efter att våga ha mer dialog med dig när jag skriver. Återkopplingar i kommentarerna och läsa dina tankar och känslor. Hur det ska gå till vet jag inte, men du kanske kan hjälpa mig?

Mina närmaste, de få vänner jag har kan jag räkna på en hand. Jag tränar på att vibrera i min grundenergi varje dag. Meditation är det bästa jag vet och det går inte en dag utan minst 20 minuters meditation. Då åker gärna energin Reiki med en stund också.

Vet egentligen inte vad du vill veta – men fråga om det är något du är nyfiken på. Jag berättar i den mån jag är bekväm i det. Jag bloggar för att jag tror jag kan inspirerar dig att vara i din modiga vibration och jag tror jag kan hjälpa fler att följa ljuset, våga vara i din själ. Vara dig själv helt enkelt. Mitt högre syfte handlar om att lyfta glastaket så det är lättare för dig att kliva dit du ska. Jag gör det i kärlek jag gör det för att mänskligheten på Moder Jord ska vibrerar i en gemensam högre frekvens.

Min story började tidigt. Resan hit har lärt mig mängder om idrottsrörelsen, Jehovas Vittnen, politik, racing, styrelsearbeten, våldtäkter, träning, utlandsboende, globala målen, näringslivet, änglar, samarbeten, självmord, konkurs och ja, jag har mött så många människor och situationer som jag idag kan förstå varför. Hade jag inte all den erfarenhet jag har, hade jag aldrig kunna uttrycka mig som jag gör idag. Ur min smärta reste sig äntligen mitt hjärta.

Stor varm kram

Rebecka