Om Rebecka

En bakgrund som elitidrottscoach, mental tränare, styrelseordförande, reiki-healer och medial vägleda har jag getts unik kunskap om människans förmåga till en högre, annan nivå på resultat och ledarskap. Leda och följa i lätthet, oberoende var du är för att göra det du säger att du vill.

Jag brinner för meditation, mänskliga och universella energier. Hur du utvecklar din medvetenhet och dina resultat genom mentala processen och praktisk andning. Utöver mina kompetenser har jag en stor passion för samspelet mellan människor, möten, samtal och kommunikation.

TAROTGUIDERNA: här landade jag in 2016 först som bloggare och strax därefter som medial vägledare. Fick komma “ut ur garderoben” och får använda min fallenhet precis så som jag vill och är.

ByBUTEO – Meditation och ByBUTEO – Mental träning: Två digitala verktyg för att utveckla medvetenheten att gå från ord till handling. Brukar säga att kan lägga 2% av din tid på något av dessa verktyg förbättrar du dina övriga 98% markant.

ÖVRIGT: Fråga mig – jag berättar. Berätta för mig och jag frågar. Jag har många motton i mitt liv, just när jag skriver detta har jag två som poppar på att bli nerskrivna:

"Allt är som det ska - är det inte det är du inte färdig än" 
"När jag kommit så här långt, vad mer är väl möjligt då"

Känn in vad som händer när du läser – kanske är det något du vill dela med dig av.

Varmt välkommen att följa min livsuppgift – öppna upp, leva och verka för frid och fred – du är viktig på den resan <3

Till ditt ljusaste jag, 
Rebecka